Zločin u okolici Varaždina: Sin koji je nožem ubio oca i ranio majku doživio je nesreću prije nekoliko godina. Možda je to uzrok njegove agresije

Zločin u okolici Varaždina: Sin koji je nožem ubio oca i ranio majku doživio je nesreću prije nekoliko godina. Možda je to uzrok njegove agresije

Ponedjeljak poslijepodne bio je tragičan za obitelj u Donjem Knegincu, naselju u okolici Varaždina.

Iako PU varaždinska u svom izvanrednom priopćenju za medije, nije navela okolnosti događaja, niti povezanost ubojice i ubijenih, Jutarnji saznaje da je sin, Denis K., nasrnuo na roditelje, pritom ubio oca i ranio majku.

Kobni događaj dogodio se oko 17.25 sati u obiteljskoj kući, u kojoj su svi troje zajedno živjeli.

Muškarac starosti 38 godina, nožem je ozlijedio muškarca starosti 64 godine nanijevši mu ubodne rane te ženu starosti 61 godina nanijevši joj rezne rane po ruci. Od zadobivenih ozljeda 64-godišnjak je nakon pružene liječničke pomoći na mjestu događaja preminuo, dok je 61-godišnjakinji liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njezine ozlijede će se okvalificirati naknadno, javlja Jutarnji list.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Ivana Kindl otvorila dušu: Govori o svojoj borbi s depresijom, prekidu dugogodišnje veze i ljubavnom statusu

38-godišnjak je uhićen i priveden u PP Varaždin, te je u tijeku kriminalističko istraživanje poradi utvrđivanja svih okolnosti ovog kaznenog djela. Na mjesto događaja izašla je zamjenica Županijske državne odvjetnice u Varaždinu, koja će obaviti očevid uz pomoć policijskih službenika. Također je odredila obdukciju preminulog – piše u priopćenju PU varaždinske.

Jutarnji saznaje da su roditelji u suživotu sa sinom živjeli povučeno i da među njima nije bilo međusobnih problema, pa je događaj šokirao susjedstvo.

Denis K. nije bio agresivan niti na bilo koji način svojim ponašanjem nije ukazivao da bi mogao prouzročiti ovakvu tragediju, ispričali su za Jutarnji susjedi obitelji.

Vjeruju da je za sve kriva nesreća koja mu se dogodila prije dvije godine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Ivana Kindl otvorila dušu: Govori o svojoj borbi s depresijom, prekidu dugogodišnje veze i ljubavnom statusu

– Prije nekoliko godina se Denis gotovo ugušio plinom u kupaonici i jedva je preživio. Dugo je bio bez kisika i posljedica je bilo trajno oštećenje mozga. Nije bio sposoban za rad, živio je tu s roditeljima, ali koliko mi znamo, nije bio problematičan niti je ikad intervenirala socijalna služba ili policija. Što mu se dogodilo da je nasrnuo na roditelje i počinio ovaj tragičan čin, uopće ne možemo zamisliti – kažu susjedi.

Obiteljska prizemnica s potkrovljem u naselju u Općini Gornji Kneginec, visokog životnog standarda, od ponedjeljka je poslijepodne okružena policijskom trakom, u dvorištu su se mogli vidjeti samo forenzičari u svojim bijelim kombinezonima i policajci. Susjedi su se svi povukli u svoje kuće, na ulici nije bilo nikoga.

Na slici: Ilustracija

Foto: Hina