ZLOČIN U SISKU: Uhićen napadač koji je ubio jednu ženu i teško ranio četiri osobe

ZLOČIN U SISKU: Uhićen napadač koji je ubio jednu ženu i teško ranio četiri osobe

Noćas oko jedan sat u Ulici kneza Domagoja, oko dva kilometra od mjesta pucnjave, uhićen je Neđad Fetić zvani Bracan,  muškarac koji je u subotu oko 20 sati u Ulici Capraške poljane u Kanaku pucao iz vatrenog oružja usmrtivši pri tome 45-godišnju ženu i ranivši još četiri osobe iz vatrenog oružja.

Te četiri osobe imaju prostrijelne rane, dvije od njih su ranjene u tijelo i prsa, te su na liječenju u sisačkoj bolnici. Prilikom svog mahnitog čina zapalio je i tri kuće i dva automobila, od kojih su dvije obiteljske kuće i jedan automobil u potpunosti izgorjele, a jedna kuća i automobil djelomično.

Prilikom bijega uslijed pucnjave još su dvije osobe lakše ozlijeđene,  među kojima i jedno dijete, te im je također pružena liječnička pomoć, javlja Sisak.info.

Muškarac se nakon pucnjave udaljio u nepoznatom smjeru, a prilikom gašenja požara lakše je ozlijeđen i jedan vatrogasac. 

Policija je blokirala naselje nakon dojave, pretraživala okolni teren dronovima i termovizijom. 

Uhićenje je potvrdila i policija, oko 1,15 sati. 

“Muškarac koji se dovodi u vezu s pucnjavom na sisačkom području je uhićen, dovodi se u službene prostorije policije i nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje.

Foto: Sisak info