Kujundžić grubo napao Kolindu: Sumnja da predsjednica ima “ozbiljnu dijagnozu”?

Kujundžić grubo napao Kolindu: Sumnja da predsjednica ima “ozbiljnu dijagnozu”?

Odljev je zbog uvjeta rada, a ne zbog plaća, stanje u zdravstvu je neću reći katastrofalno, ali je doista vrlo loše i u posljednje tri godine nije se učinilo gotovo ništa. Žao mi je da tijekom ove zadnje rekonstrukcije Vlade nije zahvaćeno i zdravstvo”, izjavila je predsjednica države, Kolinda Grabar Kitarović, gostujući u emisiji “S predsjednicom izvan protokola”.

– Uvijek prije određivanja i početka terapije napravim egzaktnu dijagnozu i diferencijalno dijagnostički razmotrim druge bolesti. Tako ću postupiti i u ovom slučaju, javlja Večernji list.

Mada je dodala kako se neće miješati u zahtjev oporbe za izvanrednom saborskom sjednicom radi smjene ministra zdravstva, prof.dr.sc. Milana Kujundžića, predsjednica Grabar Kitarović citiranom je izjavom jasno poručila koji je njezin stav po pitanju ovog ministra u Vladi Andreja Plenkovića.

Ministar Kujundžić izjavu predsjednice države komentirao je liječničkim tonom:
– Uvijek prije određivanja i početka terapije napravim egzaktnu dijagnozu i diferencijalno dijagnostički razmotrim druge bolesti. Tako ću postupiti i u ovom slučaju.

Foto: Lana Slivar Dominić/Hina

Facebook Comments