Sinjski barometar: Najjači pljesak na Alki nije dobio ni Plenković, ni Kolinda, ni Škoro nego…

Sinjski barometar: Najjači pljesak na Alki nije dobio ni Plenković, ni Kolinda, ni Škoro nego…

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava u nedjelju je u Sinju kazao da Alku smatra političkim događajem, ali i da je ne smatra početkom ovogodišnje predsjedničke kampanje.

‘Ne bih rekao da je Alka početak predsjedničke kampanje. Mnogi će reći da je to tako, možda su u pravu, ali ja bih rekao da je kampanja svaki dan”, rekao je Penava u Sinju. Tamo su se okupili brojni političari i predsjednički među kojima su Kolinda Grabar Kitarović, Andrej Plenković, Miroslav Škoro, Davor Bernardić, Milan Bandić, Ivan Vilibor Sinčić, Miro Bulj i mnogi drugi, javlja Direktno.hr.

Penava je kazao da za kandidate koji se tek uključuju u izbore kampanja kreće tek s danom objave ili nekim predradnjama koji oni rade. “Za sve nas koji već obnašamo dužnosti mi smo svaki dan u kampanji. Mislim da loše prolaze oni političari koji shvate tu činjenicu mjesec dana prije izbora”, rekao je Penava.

Ocijenio je i kako je onima koji obnašaju vlasti u svojim mandatima svaki dan kampanja te je naglasio da ako odrađuju ono što ljudi od njih očekuju onda nemaju razloga ”trčati nekakav finiš ili baciti sve na nešto u zadnjih sto dana jer to ne daje efekta”. Inače,  Penavu je  sinjska publika dočekala s najjačim pljeskom,  jačim nego što su dobili premijer i predsjednica.

Foto: Hina

Facebook Comments