Ministar Goran Marić podnio ostavku: Nije mogao prihvatiti udar na obitelj

Ministar Goran Marić podnio ostavku: Nije mogao prihvatiti udar na obitelj

Ministar državne imovine Goran Marić obratio se javnosti nakon potpisivanja ugovora o darovanju nekretnina. Rekao je da mu je ovo zadnji ugovor koji će potpisati. Na pitanje novinara znači li to da daje ostavku kazao je da je razgovarao s premijerom i podnio neopozivu ostavku.

-Dajem ostavku premijeru Plenkoviću i upućujem zahtjev za aktiviranje saborskog mandata. Niti jedan dan nisam proveo u mirnim uvjetima. Medijska orkestracija prioritetnija je u odnosu na ozbiljan posao i oživljavanje državne imovine. Nisam u stanju prihvatiti neviđeni udar na dostojanstvo, mir i integritet moje obitelji, rekao je Marić.

Istaknuo je da su doneseni zakoni i nova praksa protiv otimanja državne imovine uzrok što je postao meta i uzrok da je podnio ostavku. “S obzirom da sam detaljno objasnio, zahvaljujem unaprijed na razumijevanju što nisam više dostupan, a svima onima, koji su željeli i žele moj život pretvoriti u kaos, poručujem da hvala Bogu u tome neće uspjeti”, rekao je Marić.

Podsjetimo, nakon niza medijskih napisa o sumnjivim poslovima s nekretninama ministra državne imovine Gorana Marića u cijelu se priču uključio USKOK.

Facebook Comments