Oglasio se Milijan Brkić u “borbenoj” fotografiji: Zašto nije komentirao detalje najnovije afere?

Oglasio se Milijan Brkić u “borbenoj” fotografiji:  Zašto nije komentirao detalje najnovije afere?

Milijan Brkić čestitao je braniteljima 24. godišnjicu Bljeska. Naglasio je da veličina vojno-redarstvene operacije “Bljesak” treba biti  pokazatelj u svjetliju budućnost svih.

“Na 24. obljetnicu veličanstvene vojno-redarstvene operacije “Bljesak” s dubokim poštovanjem i zahvalom prisjećamo se svih branitelja, koji su dali svoje živote za slobodnu i neovisnu Lijepu našu. Sjetimo se svih onih koji su slijedili svoje snove i puna srca borili se za Hrvatsku kakvu su oni sanjali. Sjetimo se i žrtve članova njihovih obitelji, koje i danas tragaju za svojim najmilijima”, naglasio je Brkić dodajući da mladi ljudi nisu žalili ničega boreći se i čuvajući jedni druge, žrtvovali su se za svoju zemlju i i za svoj narod.

“Danas je vrijeme kada se moramo boriti još više i još jače zbog nedosanjanih snova naših pradjedova, djedova i očeva o neovisnoj Republici Hrvatskoj. Naša je dužnost i trajna obveza nikada ne zaboraviti žrtvu hrvatskih branitelja i učiniti sve da se njihova bezuvjetna ljubav prema Domovini prenese i mladim generacijama, koje su naša budućnost i koje trebaju nastaviti njihov put za ponosnu, bolju i jaču Hrvatsku”, napisaoje Brkić i  za kraj citirao Matoša: I dok je srca, bit će Kroacije.

Milijan Brkić je ovih dana ponovnu u središtu pozornosti zbog afere navodnog prisluškivanje nekoliko žena. Nije se još očitovao o tim napisima koje u javnosti  isključivo komentira njegov odvjetnik Farčić.

Facebook Comments