Svećenik tvrdi da mu se u molitvi objavilo mjesto na kojem je zaglavljeno tijelo stradalog radnika

Svećenik tvrdi da mu se u molitvi objavilo mjesto na kojem je zaglavljeno tijelo stradalog radnika

Nadnaravni doživljaj koji je “Slobodnoj” ispričao triljski župnik don Stipe Ljubas, prema kojem mu se u molitvi objavilo mjesto na kojem je zaglavljeno tijelo tragično stradalog radnika Davora Pozniaka u nesreći u Hidrocentrali Dubrovnik, nije nepoznat u kršćanskoj duhovnosti, ali nije ni baš uobičajen, piše Slobodna Dalmacija.

Podsjetimo, don Stipe tvrdi kako se u subotu molio za dušu Kristine Šušnjare, djevojke čije je okrutno ubojstvo prije nešto više od deset godina potreslo Hrvatsku, te je u jednom trenutku u viđenju shvatio kako tijelo radnika voda nije izbacila iz tunela u more, već je ostalo zaglavljeno u bočnom rukavcu. Iste večeri obavijestio je državnog tajnika Marija Šiljega o lokaciji tijela, te je na papiru nacrtao mjesto gdje se radnik nalazi, a tu je sliku ugledao u podsvijesti tijekom molitve. U tom je sporednom tunelu dan kasnije i pronađeno tijelo poginulog radnika.

Don Stipe kaže kako ovo nije njegovo prvo viđenje kao Božji dar, navodi kako je policiji predao skicu mjesta gdje je nađeno tijelo nesretne Kristine Šušnjare, a skicirao je i mjesto na kojem je pronađena Antonija Bilić, srednjoškolka iz Kričaka, ubijena 2011. godine. Triljski župnik odbija ovo kao njegovo viđenje, te smatra kako ga treba pripisati Kristini kao posrednici i njezinoj čistoj duši.

Priča o pokušaju silovanja i brutalnom ubojstvu Krstine Šušnjare, 21-godišnje djevojke, šokirala je hrvatsku javnost, a njezin ubojica Luka Pezelj osuđen je na 31 godinu zatvora. S dugim vremenskim odmakom i nakon don Stipina svjedočanstva, mogao bi drugačije zvučati pokušaj Pezeljeva suicida u pritvoru rezanjem žila na vratu i rukama: tvrdio je kako mu se Kristina ukazala u snu i rekla mu da se ubije!

Facebook Comments