Škoro se ponovno oglasio: Spomenuo je Evanđelje, Ivana Krstitelja i Isusa

Škoro se ponovno oglasio: Spomenuo je Evanđelje, Ivana Krstitelja i Isusa

Nakon objave kandidature Miroslav Škoro ponovno se oglasio na društvenim mrežama. Zahvalio se svima na podršci ali i onima koji su mu poslali kritike. Dotaknuo se i biblijske tematike. Objavu prenosimo u cijelosti.

“Dragi moji,

jučer sam, nakon objave, dobio doslovce na desetke tisuća poruka i poziva. Hvala vam. Očito je moje kratko i iskreno obraćanje da ovako dalje ne možemo izazvalo salve komentara i izljeva osjećaja.

Jednako hvala onima koji su me kudili, kao i onima koji su me podržali. Jedino razmjenom stavova možemo napraviti bolji svijet.
Ne mislimo svi isto i, vjerujte mi, to je dobro. Nastavimo razgovarati jer do sada nismo razgovarali uopće. Razgovarajmo i slušajmo jedni druge i to će nas odvesti na pravi put.

Jučerašnje Evanđelje po Luki govorilo je o tome kako je i Isus tražio potvrdu svog identiteta i obrazlagao smisao svog života. Na dobrom smo putu.  Hvala svima.

I na kraju svima onima koji su dobili ime po današnjem svecu, Ivanu Krstitelju, čestitam imendan”, napisao je Škoro.

Politički komentator i publicist Marko Ljubić gostovao je u N1 emisiji Studio uživo, gdje se osvrnuo na Škorin status.

“Očito je jučer bio u crkvi jer se čitalo Evanđelje po Luki. Škoro će se usmjeriti na pretežno hrvatski identitet, kršćanski identitet. To je čovjek koji zna da neće dobiti glasove tamo gdje će ih dobiti Zoran Milanović. Škoro zna kojem se biračkom tijelu obraća, a to je kršćansko tijelo koje nije isključivo. On je zahvatio široko biračko tijelo. Škoro je, više nego itko, blizak pojmu narodnog kandidata”, smatra Ljubić.

 

Foto: Facebook/Miroslav Škoro

Facebook Comments