Škoro se otvorio: Govore da izbjegavam odgovarati na pitanja. Ajde, pitajte

Škoro se otvorio: Govore da izbjegavam odgovarati na pitanja. Ajde, pitajte

Miroslav Škoro za svoje prvo javno pojavljivanje kao predsjedničkog kandidata odabrao je Sinj gdje se danas održava Alka. Brojni obožvatelji i obožavateljice tražili su ga zajedničko fotografiranje, a on je udovoljavao svima. Kao i novinarima koje je nagovarao da mu postavljaju pitanja.

“Ajde, pitajte. Govore da izbjegavam odgovarati na pitanja. Tu sam sad”, poručio je Škoro.

“Bit ću nezavisni kandidat do kraja. Svatko tko mi bude htio dati podršku, dobrodošao je, ako nam se podudaraju programi. Tražim malo ozbiljniju situaciju kad je riječ o predsjedniku države. Čovjek sam koji dolazi iz posla i nemam namjeru na Pantovčaku biti fikus ili fotomodel”, rekao je Škoro odgovarajući na pitanja novinara, javljaju vijesti.hr.

Sadašnji sustav usporedio je s vinogradom koji je 20 godina isti, a ne daje grožđe.

“Pokazalo se da nemamo sustav parlamentarne demokracije u pavom smislu. Jedan čovjek, obično onaj koji je na čelu Vlade, rješava sve – od ustavnih sudaca do čovjeka na naplatnim kućicama. Predsjednik koji će biti gljiva, takav me ne zanima”, rekao je Škoro.

Istaknuo je da je uvijek dostupan javnosti i da ne izbjegava odgovore na pitanja. Obećao je da će u narednih pet mjeseci odgovoriti na sva pitanja.

“Nemam namjeru ni sa kim polemizirati. Gospodin Milanović je sam imao potrebu nešto komentirati. Ako se sretnemo, razgovarat ćemo, zašto ne,” rekao je Škoro komentirajući mogućnost da danas sretne Zorana Milanovića u Sinju.

Ipak, kako doznajemo, Milanović je otkazao dolazak na Alku zbog obiteljskih razloga.

Na pitanje kako komentira činjenicu da aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović još nije objavila svoju kandidaturu, odgovoro je u svom stilu: “Danas je lijep i sunčan dan, možda će danas”.

Rekao je da je u predizbornoj kampanji zadnjih 30 godina od kad nastupa na koncertima. Škoro smatra da je moguća njegova pobjeda već u prvom krugu.

Kazao je i da mu se zamjera činjenica što je pjevač, ali da je on ponosan na to.

Za kraj obožavatelji(ce) su mu otpjevali pjesmu: “Naš je Škoro predsjednik uskoro”.

Foto: Screenshot/RTL

Facebook Comments