Boris Johnson se posvađao s partnericom: Vrištanje, razbijanje i balkanske psovke u domu “budućeg premijera”

Boris Johnson se posvađao s partnericom: Vrištanje, razbijanje i balkanske psovke u domu “budućeg premijera”

U petak u ranojutarnjim satima susjedi su čuli svađu između kandidata za vodstvo konzervativne stranke Borisa Johnsona i njegove partnerice Carrie Symonds, piše britanski list The Guardian.

Čula se vika, razbijanje i lupanje. U jednom trenutku Symonds vikala “skini se s mene i izlazi iz mog stana!” Žalila se na kauč proliven crvenim vinom te vikala “ ne brineš se ni o čemu jer si razmažen.”

Johnson je vikao “skini se s mog je***og laptopa!”, nakon čega se čuo lom.

Susjedi su bili zabrinuti do te mjere da je jedan pozvao policiju. “Kucao sam im na vrata ali nitko nije odgovorio. Nadao sam se da će mi otvoriti vrata i reći da su dobro” rekao je susjed koji je i pozvao policiju.

Policija je objavila da je izašla na teren, ali je i otišla bez prijava, nakon što su i Johnson i Symonds rekli da su uredu.

Incident nisu komentirali ni Johnsonov tim ali ni njegov suparnik u unutarstranačkim izborima Jeremy Hunt.

55-godišnji Boris Johnson prošle je godine napustio suprugu Marinu Wheeler i započeo vezu s 31-godišnjom Carrie Symonds, bivšom šeficom za odnose s javnošću konzervativne stranke, piše Jutarnji list.

Symonds se smatra zaslužnom za promjene u njegovom izgledu ali i pristupu politici. Par se planira useliti u Downing Street 10, ako Johnson postane premijer.

Foto: Facundo Arrizabalaga/Epa

Facebook Comments