Legenda Hajduka šokirana Milanovićvim izjavama: “Nisan se nikada naboja na zvizdu na dresu”

Legenda Hajduka šokirana Milanovićvim izjavama: “Nisan se nikada naboja na zvizdu na dresu”

Zaigrao se i Zoran Milanović u Splitu vezano uz sport i nogometne klubove.

– Hajduk je bio hrvatski klub, ali je bio i klub koji je imao petokraku u grbu. Klub koji je igrao s petokrakom na prsima. Mogo si se nabosti na nju – naglasio je Milanović i dodao – to je ružno izgledalo.

Reče Milanović u Splitu i ostade – predsjednički kandidat,piše Slobodna Dalmacija.

A što kažu oni koji su igrali u Hajdukovom dresu u tim vremenima?

– Dobro ste me nasmijali. Nisan čuja šta je reka Milanović, ali me nasmijalo. Ne znan, ja se nisan nikada naboja na zvizdu na dresu. A igra san puno utakmica. Iskreno, nisan političar, ne znan kojim su im motivi, ali da skupljaju neke bodove na sportu i nije baš pametno.

Neka se uhvate ozbiljnijih stvari, da svim ljubima bude bolje, da ne moraju odlaziti vani. Inače, samo ću kazati da sam časno nosija Hajdukov dres i borija se za njega, nisam se nikada sramija igrati za Hajduk.

Bija je to Hajdukov grb, takva su bila vremena, jedino sam siguran da mi, igrajući za Hajduk, nismo radili nikakvo zlo – kazao nam je Dražen Mužinić, veteran Hajduka, koji je s voljenim klubom osvojio četiri naslova prvaka.,

Slično rezonira i Zlatko Vujović, legenda Hajduka koji je 80-tih godina nosio dres Bijelih.

– Bože me oslobodi, ne znam što bi kazao. Ne treba tome pridavati nikakvu pažnju, najbolje ignorirati takve izjave. Pa gdje to još može proći, nešto takvo.

Meni je jasno da ljudi žele publicitet, ali gdje ovo može proći, tko može vjerovati u nešto takvo. Umjesto da narod uvjere da im daju glas svojim radom, ovako nešto govoriti. Ne, nemam komentara na ovo, baš nikakvog – ispričao nam je Vujović.

Foto: Miroslav Lelas/Hina

Facebook Comments