Letica prozvao Stankovića: Ne bi me čudilo da pozove ratnog zločinca Bokana u emisiju

Letica prozvao Stankovića: Ne bi me čudilo da pozove ratnog zločinca Bokana u emisiju

Slaven Letica se preko društvenih mreža osvrnuo na intervju s Dragoslavom Bokanom za “Happy TV” iz Srbije. Tvrdi da je tog, kako kaže, ratnog zločinca u Vučićevoj Srbiji želi prikazati kao “srpskog redatelja, književnika, kolumnista i publicista”, ne spominjući njegovo zapovijedanje “Belim orlovima”. Dodao je da ga nebi čudilo ni da ga Aleksandar Stanković pozove u svoju emisiju “Nedjeljom u 2”.

Objavu Slavena Letice prenosimo u cijelosti:

“Estetizacija ZLOČINA I ZLA

Videozapis koji dijelim svakako pogledajte i poslušajte!

Intervjuirani, po imenu i prezimenu Dragoslav Bokan, danas se predstavlja – i tako je prihvaćen u javnosti Vučićeve Srbije – kao „srpski redatelj, književnik, kolumnist i publicist“.

Tijekom agresije na Republiku Hrvatsku bio je član zločinačke paravojne postrojbe „Beli orlovi“.

Prema javno dostupnim izvorima, jedan je od počinitelja i zapovjednika zločina u Voćinu i Lovasu.

Nakon svirepog strijeljanja zarobljenika Hrvata i Bošnjaka, Bokan je za novosadsku televiziju izjavio: ‘Žao mi je mladih ustaša dok ih vodim na strijeljanje. Inače, kad vidim svoje protivnike kako mrtvi padaju, javlja mi se osjećaj sreće.’

Osobno me ne bi uopće čudilo da, primjerice, Aleksandar Stanković tog ‘srpskog redatelja, književnika, kolumnista i publicista’, koji je, uz to, plodan pisac i autor televizijskih emisija, pozove u svoju emisiju Nu2′ napisao je Slaven Letica uz priloženi link intervijua s Dragoslavom Bokanom. 

Foto: Ivan Šaravanja/Hina

Facebook Comments