Milijan Brkić govori o uzurpaciji državnih institucija: Je li mislio na Plenkovića i Šeksa

Milijan Brkić govori o uzurpaciji državnih institucija: Je li mislio na Plenkovića i Šeksa

Policija provodi izvide, a potpredsjednik Sabora i HDZ-a Milijan Brkić ispitan je u policiji gdje je suočen s optužbama da je preko Franje Varge presretao računalnu poštu svoje supruge.

Brkić na pitanja nije htio odgovarati bez svojeg odvjetnika, pa se branio šutnjom. Dodaju i kako je samo rekao da je riječ o konstrukcijama. Veza u cijeloj priči bio je Blaž Curić, bivši vozač ministra Tolušića, ali i kum Milijana Brkića koji poznanstvo s njim nije krio nakon Curićevog uhićenja.

U  istom je predmetu osumnjičen i Brkićev brat Jozo, također jer je preko Franje Varge presretao računalnu poštu za sebi jednu blisku žensku osobu.

“Cirkus koji je počeo prije 10 mjeseci, ide dalje, a kao što sam već rekao, u njemu i dalje ne želim sudjelovati. Za sada ću samo nadodati da je sramotno u što su pojedinci pretvorili državne institucije”, komentirao je Milijan Brkić za N1 vijest da se protiv njega provode izvidi.

Podsjetimo, početkom mjeseca Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavilo je kako vezano uz aferu curenju informacija o elitnoj prostituciji, niti za jednu osobu, pa tako ni za osobe čija su imena u javnosti dovođena u vezu s ovim predmetom, nije utvrdilo osnovanu sumnja da bi počinila kazneno djelo odavanja službene tajne.

Facebook Comments