Monstrum s Kajzerice najavio zločin: Ovo je zadnji put da me vidiš

Monstrum s Kajzerice najavio zločin: Ovo je zadnji put da me vidiš

Stravičan zločin nad šesteročlanom obitelji na zagrebačkoj Kajzerici koji je potresao hrvatsku javnost možda se mogao na vrijeme spriječiti. Kako saznajemo od našeg izvora koji je želio ostati anoniman, 36-godišnji Igor Nađ još je jučer bliskom prijatelju dao naslutiti da će nešto napraviti.

Sve se odigravalo u jednom kafiću na zagrebačkom Vrbiku gdje je Nađ došao oko 9 sati, a kad je odlazio bilo je oko 14 sati. – Vidio sam ga kako ispija nekoliko pelinkovaca. Sjedio je u društvu nekog prijatelja odmah pokraj mene. U jednom sam trenuku čuo kako mu govori: ‘Ovo je posljednji put da me vidiš’, kaže nam naš izvor.
Je li ga prijatelj shvatio ozbiljno ili je samo prešao preko ovih teških riječi sad možemo samo nagađati. Kontaktirali smo i spomenuti ugostiteljski objekt, no nitko nam nije odgovarao na telefonske pozive, piše Slobodna Dalmacija.

Podsjetimo, Vukovarac Igor Nađ, sinoć je nešto prije 21:30 hladnokrvno ubio šest osoba da bi u ranim jutarnjim satima na području Brezovice počinio samoubojstvo. Među žrtvama su tri žene, dva muškarca i 10-godišnje dijete. Kao zasad nepotvrđeni motiv spominje se ljubomora, među ubijenima je i njegova djevojka Maja, dok je njihova dvomjesečna beba preživjela ovaj strašni masakr.

Foto: Damir Senčar/Hina

Facebook Comments