Nino Raspudić: Svi su u Hrvatskoj veći katolici i Hrvati od HDZ-a, čaki i ateisti i Jugoslaveni

Nino Raspudić: Svi su u Hrvatskoj veći katolici i Hrvati od HDZ-a, čaki i ateisti i Jugoslaveni

Teme HRT-ove emisije Peti dan bile su izbori za EU parlament te opasne kućne životinje, a komentatori emisije Marija Selak, Nino Raspudić, Marijana Bijelić i Petar Tomev Mitrikeski.

Bijelić smatra daje glavni razlog navale na izbore za EP vidi u tome što je “plaća izrazito dobra.” Ističe da je HDZ-ov kandidat i nositelj liste Ressler već u startu “politički kompromitiran. Prvo zato što je posinak Vladimir Šeksa, a drugo jer ima prevoditeljsku agenciju koja nije Fini dostavila podatke.”

Marija Selak pak smatra da  HDZ-a stalno naglašava demokratsku jednoglasnost kao u jednopartijskim režimima.  Osnovni problem HDZ-a je dizanje novaca za EU izbore, žurno izglasavanje zakona. Nije problem vidljivost, nego artikulacija stavova.

Nino Raspudić je rekao da je”svatko u Hrvatskoj veći katolik i Hrvat od HDZ-a, uključujući i one koji propagiraju ateizam i jugoslavenstvo, jer barem ne čine aktivnu štetu. Kupe biračko tijelo, a onda te vrijednosti prodaju i prostituiraju što se moglo vidjeti na primjeru Istanbulske konvencije”, prenosi Narod.hr.

Facebook Comments