Nogalo upozorava na Bandićevu kuhinju: Tko zna što me sad čeka – možda optužbe za mito, drogu i pedofiliju

Nogalo upozorava na Bandićevu kuhinju: Tko zna što me sad čeka – možda optužbe za mito, drogu i pedofiliju

Zaposlenici Dječje bolnice Srebrnjak održali su u danas prosvjed zbog optužbi za nadriliječništvo, kako bi zaštitili svoj i dignitet pacijenata koje liječe, te su najavili podnošenje kolektivne kaznene prijave za lažno prijavljivanje i nanošenje štete ugledu ustanove.

Odluku o prosvjedu koji su održali u pauzi za ručak jednoglasno je donijelo tamošnje Stručno vijeće jer je Grad Zagreb nakon smjene Bore Nogala s dužnosti ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak, protiv njega podnio kaznenu prijavu zbog nadriliječništva, a na tematskoj sjednici Odbora za zdravstvo i kontrolu za nadriliječništvo je bolnicu prozvala zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević.

Liječnike, medicinske sestre i ostalo osoblje u bolničkom su dvorištu došli podržati mali pacijenti i njihovi roditelji, a dolazak smijenjenog ravnatelja Boru Nogala dočekali su srdačnim pljeskom.

Smijenjeni Boro Nogalo kazao je da je cijela situacija rezultat patološke mržnje dviju žena – Ane Stavljenić Rukavine i Jelene Pavičić-Vukićević, dodavši da se na optužbe za nadriliječništvo može samo nasmijati.

“Tko zna što me sad čeka – možda optužbe za mito, drogu i pedofiliju, ima puno mašte u tim ljudima”, dodao je.

Zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića pozvao je na razgovor kako bi riješili problem, a uz njega i premijera Andreja Plenkovića i ministra zdravstva Milana Kujundžića.

Foto: Tomislav Pavlek/Hina

Facebook Comments