Otkazao konferenciju za novinare: Čega se uplašio Zdravko Mamić?

Otkazao konferenciju za novinare: Čega se uplašio Zdravko Mamić?

Zdravko Mamić danas je na Instagramua objavio da otkazuje svoju press konferenciju najavljenu za sutra.

– Zbog savjeta i pritiska mojeg odvjetnika Veljka Miljevića, koji bi mi u slučaju održavanja press konferencije otkazao punomoć i prestao biti braniteljem, otkazujem sutrašnje obraćanje javnosti. S obzirom na veliko poštovanje preda radu odvjetnika Miljevića i pravne bitke koje su pred nama, odlučio sam njihovo mišljenje uvažiti i još s jednom ispričati medijima. Do drugog puta, kojeg će svakako uskoro biti, voli Vas Zdravko Mamić, napisao je Mamić.

Nakon što je osječki Županijski sud izdao nalog za raspisivanje tjeralice protiv bivšeg čelnika NK “Dinama” Zdravka Mamića, policija je i raspisala službenu tjeralicu. Tjeralica je vidljiva i svim policijama u svijetu, koje moraju reagirati ako zateknu gospodina Mamića. To je zadatak i bosansko-hercegovačke policije na čijem se teritoriju on prema posljednjim informacijama još uvijek nalazi.

Mamića bi policija trebala uhititi, a ako se bude protivio izručenju Hrvatskoj, kao što je to i najavio, uslijedit će sudski postupak u kojem će se odlučivati o njegovoj ekstradikciji.

Foto: Hina

 

Facebook Comments