Pernar usporedio Kolindu s Josipovićem: Nažalost, i ona je bezlična i bez stava

Pernar usporedio Kolindu s Josipovićem: Nažalost, i ona  je bezlična i bez stava

Saborski zastupnik Ivan Pernar zamjerio je predsjednici Kolindi Grabar Kitarović što je zauzela ekvidistancu prema  Vladi, koja se zalaže da radnici idu u mirovinu sa 67 godina i sindikatima, koji prikupljaju potpise za referendum kojim žele srušiti planove vladajućih.

“Živo se sjećam predsjedničkih izbora na kojima se Kolinda Grabar Kitarović žestoko obrušavala na Ivu Josipovića optužujući ga da je fikus, mlakonja, čovjek bez stava i štošta drugo. Obećavala je biračima da će biti odlučna predsjednica koja će lupati i šakom u stol ako treba.  Međutim, obećanja su bila jedno, a njen stav prema referendumu protiv rada do 67. godine jasno je pokazao da je ona još jedna “lutka” u nizu bezličnih političara koji nisu u stanju izraziti svoj stav niti po jednom pitanju koje se tiče gole egzistencije građana, odnosno, u konkretnom slučaju njihove penalizacije ako odu u mirovinu prije 67. godine”, izjavio je Ivan Pernar za Teleskop. Osvrnuo se i na  izjavu predsjednice koja je ustvrdila da joj preporuke Venecijanske komisije nalažu da ona ne bi trebala izražavati svoj stav prema referendumskim pitanjima.

“Baš lijepo od nje što joj je više stalo do preporuka tijela koje većini građana ne predstavlja apsolutno ništa, nego do onih koji su ju birali, a kojima će zahvaljujući HDZ-ovoj “humanosti” ionako mizerne mirovine biti još manje ako neće biti spremni na rad do smrti”, zaključio je Pernar.

Foto: Miljenko Klepac/Hina

Facebook Comments