Ponoš ne želi dati ostavku: Ministar Ćorić zna za sporni razgovor više od godinu dana

Ponoš ne želi dati ostavku: Ministar Ćorić zna za sporni razgovor više od godinu dana

Direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Dubravko Ponoš stavio je danas mandat na raspolaganje, a nakon što je prije dva dana objavio da ga tajno snimljenim razgovorom ucjenjuje predsjednik Radničkog vijeća u Fondu Mislav Kotarac kojega na toj snimci Ponoš vrijeđa i prijeti mu, javlja N1.

“Imam dobru i lošu vijest. Dajem mandat na raspolaganje”, kazao je odmah na početku press konferencije. “Spreman sam se nositi sa svim posljedicama svoje neprimjerene komunikacije”, kazao je Ponoš.

“Loše je što novi tjedan počinje u ponedjeljak. Je li svađa dvoje ljudi ono što treba zaokupiti medijski prostor danima. Mi smo to brzo riješili, spreman sam snositi posljedice”, rekao je Ponoš.

“15. listopada 2018., zapamtio sam taj datum jer je na Indexu izašla snimka o kolegama u neformalnom razgovoru. Kotarac se tada hvalio da ima 20 snimki. Ja sam samo na jednoj. Što on radi s tim, pitajte njega. Pričao sam s ministrom Ćorićem o tom razgovoru. Zašto se snimka pojavila godinu dana kasnije, zašto sad očekuje da dam ostavku, a zna za taj razgovor godinu dana?”, pita Ponoš.

Pripremio je kaznenu prijavu protiv Kotarca zbog neovlaštenog snimanja, rekao je na press konferenciji.

Foto: Damir Senčar/Hina

Facebook Comments