Pretučeni sudac Ivan Bebek: Bila je to klasična sačekuša, tukli su me dok nisam izgubio svijest

Pretučeni sudac Ivan Bebek: Bila je to klasična sačekuša, tukli su me dok nisam izgubio svijest

Riječki nogometni sudac Ivan Bebek, kojega su mučki zaskočili i premlatili ispred noćnog kluba u Sinju javio se Novom listu i prepričao detalje, kako kaže klasične sačekuše.

– Bila je to klasična sačekuša! Zaskočili su me s leđa, najprije sam čuo galamu, a onda osjetio prvi udarac. Poslije toga je krenulo još žešće… Meni se čini kao da je sve trajalo samo par sekundi, ali u jednom sam trenutku očito izgubio svijest, jer se ne sjećam svega. Znam samo da sam ustao, a njih više nije bilo. Doslovno sam doteturao do automobila, bio sam ošamućen – kaže Ivan Bebek, koji je u nedjelju na Poljudu sudio utakmicu trećeg kola HT Prve lige između Hajduka i Lokomotive, poslije koje je krenuo za Sinj…

– Nisam odmah išao na policiju, valjda od šoka zbog tog što se dogodilo, već sam otišao u hotel i ujutro kad sam se probudio sam otišao na policiju. Prijavio sam im sve što se dogodilo i onda smo zajedno otišli na hitnu. Imam nekoliko hematoma sa stražnje strane, ogrebotinu ispod oka, veliku čvorugu na čelu, primio sam nekoliko ozbiljnih udaraca. izjavio je za 24sata.

– Ponavljam, ne znam koliko je bilo napadača, ali očito je sve bilo smišljeno i čekali su me vani da napustim klub i napali s leđa – rekao je.

Ivan Bebek je dobio ozbiljne udarce, ali je izbjegao teže ozljede.

 

Foto: Facebook

Facebook Comments