Škoro otkrio u kakvim je odnosima s kumom Thompsonom: Priznao da se više ne viđaju često

Škoro otkrio u kakvim je odnosima s kumom Thompsonom: Priznao da se više ne viđaju često

Miroslav Škoro komentirao je  predsjedničko sučeljavanje koje bi  trebalo održati na HRT-u.

” Bit će to na državnoj televiziji. Meni se to ne sviđa. To je bilo na inzistiranje aktualne predsjednice i vjerujem da će ona dobiti tamo ta svoja pitanja pa će odgovarati prije nego što pitanja završi. Mislim da je tamo u povlaštenom tretmanu i to nije uredu prema ostalim gledateljima. To je ono o čemu trebamo razgovarati, da od nas prave budale gdje god stignu”,  rekao je Škoro za RTL.

Na pitanje novinara što je  bilo s njegovim kumom Thompsonom,  Škoro je odgovorio da su još uvijek kumovi i prijatelji.

“Uvijek ćemo biti. Ne viđamo se više toliko često, o puno toga ne mislimo isto, ali nikada se nismo svađali. Oni koji nas svađaju i svrstavaju u različite tabore, neće im proći”, rekao je Škoro koji je  odgovorio i na još neka zanimljiva pitanja.

Hoće li ući u drugi krug?

“Najiskrenije na svijetu, u drugom krugu pobjeđujem sve. Mislim da bi se trebalo riješiti sve u prvom krugu, smanjimo troškove i mirno dočekajmo Božić”, poručio je.

Je li Brexit pogreška?

“To treba pitati Britance za 20 godina. Smatram da se svaki narod ima pravo odrediti o budućnosti. Britanci su to napravili kako su napravili.”

Ništa pozitivno nije mogao izdvojiti ni iz mandata Kolinde Grabar-Kitarović.

“Nisam tu da sudim, sudit će birači 22. prosinca. Definitivno mogu reći da mi se ne sviđa činjenica što nije više sudjelovala na ovaj način da osluškuje bilo naroda, stane uz narod kad on ima referendumske inicijative. Ja sam za to da se funkciji predsjednika vrati dignitet, dostojanstvo, da bude aktivnija, postoji zato bezbroj ralzoga. Ne može netko gore biti bez političke odgovornosti, a to sada jest tako. Što se učinkovitosti tiče, gore nitko ne može biti ako se ne promijene ovlasti”, poručio je Škoro.

Foto: N1

Facebook Comments