Bivši glavni urednik Sportskih novosti: Svatko tko drži štangu Jakiroviću ili je ograničeni neznalica njegovog kalibra ili svjesno ne želi dobro Dinamu!

Bivši glavni urednik Sportskih novosti: Svatko tko drži štangu Jakiroviću ili je ograničeni neznalica njegovog kalibra ili svjesno ne želi dobro Dinamu!

Nastavak hrvatske nogometne sezone otvoren je velikim iznenađenjem. U odgođenom susretu 4. kola SuperSport HNL-a Lokomotiva je na stadionu Maksimir pobijedila Dinamo 3:0 ugrozivši ambicije “Modrih” u borbi za naslov prvaka.

Mario Zorko, bivši glavni urednik Sportskih novosti, komentirao je još jedan Dinamov fijasko.

“JAKIRE, GLAVU GORE, NE DAJ DA NAS RASTAVE NEKI LJUDI ZLI…. nemoj sad ni slučajno mahati ostavkom kao poslije Balkani-debakla u Prištini! NIJE TO KATASTROFA, NIŠTA NIJE IZGUBLJENO!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Ljevičar zgrožen reakcijama medija i ženskih udruga: Ne znaju što piše u presudi, a svi stali na Severininu stran

Nije ti izgubljen ni euro od desetaka tisuća eura mjesečne plaće, ni stotine tisuća eura otpremnine koji se smiješe kao i svim prethodnicima koji su ko pijani milijuneri oteturali iz Dinama. On je šokiran i teško mu je!? Ma ajde!

A kako nije bio šokiran kad su mu Lokomotivini poletarci i otpisani, već umirovljeni DUJE ŠOK pretrčavali “zvijezde” na čemu je Silvijo Čabraja, što se vidi iz priloženog, gradio taktiku!?

Znate li koje je najveće poniženje Dinama? Dok se šokirani Jakirko grčio i skoro poslao i Drmića na teren da ga zimus nije potjerao, Čabraja je u igru uveo 16-togodišnjeg Huskića i onda su tricom zakucali Dinamo!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: VIDEO: Nino Raspudić izdiktirao uvjete Domovinskom pokretu za suradnju s Mostom: Moraju se odreći Pavla Vujnovca, Marija Radića, turbo folka i četništ

Ne može Dinamo odvesti s Kajzerice toliko igrača koliko Lokomotiva ima boljeg stručnjaka na klupi.

Predlagao sam odavno i javno na TV-u da je zagrebački frajer i gospon Silvijo Čabraja trener za Dinamo, a ne svakojaki prevaranti koji si uz pomoć svojih medijskih podupirača dižu rejting.

Prijevara je prijevara koliko god oni šutjeli o tome! Svatko tko je dosad držao i dalje drži štangu Jakiroviću ili je ograničeni neznalica njegovog kalibra ili svjesno ne želi dobro Dinamu! A gospon Čabraja trpi, šuti i radi. Heja, heja, lokosi!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: VIDEO: Karolina Vidović Krišto otkiva: Sanaderovi najbliži suradnici su se “bacili” u zdravstveni biznis. Ratko Maček i Damir Habijan su kumovi. A tek odnos Primorca i Schwarza

Da li tko još u Zagrebu uopće pamti to navijanje iz ere prije Cibone, iz ere Nikole Svetog i Super Andrije?!

Uključujući sve one neznalice u klubu koji Dinamo devastiraju iznutra i koji su Jakiroviću dopustili da se razmaše i pomisli da je ‘hrvatski Klopp’ kako sam sebi tepa.

Arogantan i neznalica – američki psiholozi upravo traže pogodan izraz, jednu riječ za sve prisutniju, a pogubnu kombinaciju u biznisu koja razara i najotpornije sustave.

Rješenje za taj novi termin je u Maksimiru – ‘Jakir’ i neznalice koie su se uvukle u Dinamovu upravu i odbore. Uostalom, kao i u sve strukture tkzv. metropole Zagreba.

Bakanalije traju, pijani orkestar svira, ‘ojdi name, ne buš prvi”, piše Zorko.