Joško Jeličić “sasjekao” napuhanog Piksija i Srbiju: Pa znate li što on radi svojim igračima

Joško Jeličić “sasjekao” napuhanog Piksija i Srbiju: Pa znate li što on radi svojim igračima

Joško Jeličić je u prvoj emisiji EURO 2024 dao zanimljivo tumačenje kroničnih problema u nogometnoj reprezentaciji Srbije, koja će na ovom Euru igrati u skupini s Engleskom, Danskom i Slovenijom.

Prvi dvoboj naši istočni susjedi igraju u nedjelju 16. lipnja s jednim od favorita Eura Engleskom.

– Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutarnjih problema, meni je drago da su oni na natjecanju, jer neće biti dosadno, pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo vidjeli tko je s kim, tko koga i tako… Ono što je njihov problem, njihov izbornik ništa ne donosi toj ekipi. Moraju imati jasniju hijerarhiju, ne u smislu tko je veća zvijezda. Piksi i njegove izjave, gledalo smo kako psuje svog igrača u prijateljskoj utakmici, radi sve ono zbog čega oni već dugo godina nemaju i vjerojatno nikad neće ni imati kult reprezentacije, smatra Joško Jeličić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Goran Bogdan otvoreno progovorio o jugonostalgiji: Mene su te granične i nacionalne ograde prestale davno zanimati

Podsjetimo, prije desetak dana Srbije je s 2:1 izgubili od Austrije u prijateljskoj utakmici u Beču, a taj poraz Srbije ostao je obilježen i bijesnom reakcijom koju je izbornik Dragan Stojković imao potkraj susreta.

Izbezumljeni Piksi bio je bijesan zbog poteza igrača svoje momčadi, Lazara Samardžića, kojem je jedan od austrijskih reprezentativaca oduzeo loptu nakon što je Samardžić probao proći protivnika u prodoru po desnoj strani. Izbornik Srbije smatrao je da je to ekshibicija kakve ne bi trebalo biti, što je pokazala njegova reakcija zabilježena i kamerama te mikrofonima.

Na snimci se vidi kako je Stojković gotovo pa izvan sebe zbog Samardžićevog gubitka lopte, a može se čuti i njegova glasna reakcija. “J**m ti majku! Neee!”, vikao je bijesni izbornik srpske reprezentacije, koji zajedno sa svojom momčadi živi pod pritiskom uoči početka Eura.

Na slici: Dragan Stojković Piksi

Foto: Hina