Liječnik koji je imao značajan utjecaj na Đokovića: Da se cijepio doveo bi svoju karijeru u opasnost i evo što još

Liječnik koji je imao značajan utjecaj na Đokovića: Da se cijepio doveo bi svoju karijeru u opasnost i evo što još

Dr. Igor Četojević, čovjek koji je savjetovao Novaka Đokovića da izbaci gluten iz svoje prehrane, komentirao je nedavnu pravnu sagu srpskog tenisača u Australiji, donosi gol.dnevnik.hr.

“To je politika, čista politika”, rekao je Četojević koji se prvi put susreo sa srpskim tenisačem 2010. godine na Davis Cupu meču između Hrvatske i Srbije koji se igrao u Splitu.

Kontroverzni doktor tvrdi da Đoković nije anitvakser, prenose ciparski mediji.

“Novak nije protiv cijepljenja, kao što tvrde u medijima. On se zalaže za slobodu izbora i zato je opasan za ove “štakore” iz vlade”, kazao je pa za sve optužio australsku vladu.”Samo su tražili izgovor za svoje greške. Novak je dobio vizu, imao je medicinsko izuzeće, a političari su iskoristili slavnog sportaša poznatog po originalnim stavovima kao alibi za svoje neuspjehe. Đoković je kao došao u Australiju kako bi proširio koronavirus, a tko je onda kriv za dvije godine neuspješne borbe s koronavirusom”.

Iako nije protiv cijepljenja, Đoković se ne želi cijepiti jer bi, kako tvrdi Četojević, tako doveo svoju karijeru u opasnost.

“Zna da postoji mogućnost da naškodi svome zadravlju, njegova karijera bi bila u opasnosti da se cijepio. Sve više cijepljenih ljudi ima probleme, redovno ih susrećem u svojoj ordinaciji”, rekao je Četojević pa zaključio.

“Sloboda izbora. Nitko vam ne smije zavrnuti ruku kako biste bili zdravi i sretni, a za to se Đoković zalaže”.

Foto. Hina