Navijači Dinama ogorčeni nakon poraza: Jad i bijeda

Navijači Dinama ogorčeni nakon poraza: Jad i bijeda

U susretu 6. kola HNL-a Hajduk je kao gost pobijedio Dinamo sa 1-0 (0-0) i preuzeo vrh ljestvice. Jedini gol postigao je Marko Livaja u 70. minuti. Nakon siromašnog prvog poluvremena tijekom kojega praktički nije bilo niti jedne prilike, utakmica se rasplamsala sredinom nastavka. Vodeći Hajduk sada ima 14 bodova, jedan više od drugog Dinama, a tri više uz utakmicu više od treće Rijeke.

Dinamovi navijači ogorčeni su i ljuti nakon što su njihovi ljubimci izgubili od najvećeg rivala usred Maksimira, pa su klupsku stranicu zasuli brojnim komentarima. Nakon ovog poraza, dinamovci se okreću Ligi prvaka, već u utorak imaju teško gostovanje kod njemačkog velikana Bayerna, javlja Večernji list.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Rezignirani Romano Bolković: Već i majmuni s druge strane Maksimirske znaju da Dinamo ne igra da bude prvi

– Sretno prizemljenje! Nula igra, nula zalaganja, nula srca, sve u svemu jedna velika nula! Ajde da ste se borili pa izgubili, ali vi ste spustili gaće. Jer ste velike zvjezdice s egom do mjeseca. Plus ak je ovo dogovoreno, jako ste loši glumci svi skupa. Sve u svemu sram vas bilo!

– Nadam se da možemo nekako lažirati i poslati u München dokumentaciju da su svi zaraženi. Bolje 3:0 bez borbe nego da se igra. A poneki su odigrali kao ‘da su im oni dani u mjesecu’. Čestitke Hajduku.

– Valjda je Rogu jasno zasto ne dobija minute…

– Jad i bijeda.

– Najviše od svega zabrinjava da toliki broj navijača i dalje vjeruje da je Jakir trener.

– Zaslužena pobjeda Hajduka! Sramotno kako smo odigrali! Nema opravdanja za ovo!

Da je Rog zabio one prilike, vjerojatno bi bilo drugačije, rekao je nakon maksimirskog poraza od Hajduka trener Dinama Sergej Jakirović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Kako je nakon tajnog sastanka “sjelo” 40 milijuna kuna na račun poznatog odvjetnika: A on je u kumskim odnosima s moćnim HDZ-ovcem

– Teška večer za nas. Manje-više smo kontrolirali sve, Hajduk nam nije radio probleme, možda više u otvaranju igre gdje nismo imali kvalitetan pritisak. Spor nam je bio protok lopte i kretanja bez lopte. I ono što smo izradili, jako brzo i nestrpljivo smo završavali. Moglo se puno bolje razigrati. Odlučio sam ubaciti drugog napadača na poluvremenu, kontrolirali smo sve, ali smo zbog neopreznosti nakon duge lopte i kornera primili gol. Imali smo preko Kulenovića i Pjace i Roga šanse, nismo zabili. Moramo se sad pomiriti s porazom, iako je teško, rekao je trener Dinama i nastavio o predstojećim izazovima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Plašitelj naroda ponovno u akciji: Ivan Güttler bio na televiziji

–  Rekao sam da smo svoje u Europi već napravili, ali ne treba sad otići u Ligu prvaka u nekom samozadovoljstvu. Možda nam je trebao šamar da se probudimo iz euforije. Momci su fokusirani, ne mogu ništa reći, ali ovo nije bila naša večer. Nažalost, dogodilo se baš u derbiju. Treba ići dalje, prvenstvo je dugo, maksimalni fokus jer bez prvenstva nema Europe.

Nakon što je Hajduk svladao Dinamo u 6. kolu SuperSport HNL-a na Maksimiru s 1:0, jedini strijelac, Marko Livaja, podijelio je svoje dojmove.

Ekipa je odigrala jednu organiziranu utakmicu, trener je dobro pripremio. Čekali smo tu jednu šansu koja se dogodila i iskoristli smo je.

Dodaje i sljedeće.

-Nećemo ništa slaviti, prvenstvo je tek počelo, imamo Kup u utorak, idemo iz utakmice u utakmicu, nadam se da će nas ova utakmica dignuti i da ćemo igrati još bolji nogomet, dodaje.

-Možda nismo toliko atraktivni, ali ima rezultata. Mislim da možemo biti još bolji, nadam se da će trener ostati s nama i da se možemo iz kola u kolo dizati, ističe Livaja.