Unaprijed brani Modrića i Dalića: Mirjana Hrga poslala poruku “krvoločnoj” hrvatskoj javnosti

Unaprijed brani Modrića i Dalića: Mirjana Hrga poslala poruku “krvoločnoj” hrvatskoj javnosti

U posljednjem susretu skupine B, protiv Italije, hrvatska reprezentacija nema pravo na pogrešan korak. Samo pobjeda otvara “Vatrenima” vrata prolaza u osminu finala EURO-a.

rvatski i talijanski mediji prognoziraju sastave s kojima će pobjedu tražiti Dalić i Spalletti.

Početnih 11 protiv Italije prognozirala je i UEFA. Prema njihovoj najavi Dalić bi u odnosu na susret s Albanijom mogao napraviti pet promjena: Josip Stanišić, Martin Erlić, Luka Sučić, Mario Pašalić i Ante Budimir zaigrali bi od prve minute, a ispali bi Josip Juranović, Ivan Perišić, Marcelo Brozović, Lovro Majer i Bruno Petković.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Joško Jeličić nikad oštriji: Ovo nije demokracija, ovo je diktatura mediokriteta. Mediji siju crnilo, a skupljači klikova pune bisage

Stanišić bi zaigrao na desnom boku, a Erlić upisao prve minute kao stoper. Po ovoj bi prognozi ispao Brozović, sredinu držali Modrić i Kovačić uz ofenzivniji trojac Mario Pašalić, Sučić i Kramarić. U vrh napada mogao bi se vratiti Budimir.

Mirjana Hrga je komentirala sutrašnju utakmicu i ozračje u Hrvatskoj.

“Bas me zanima, koji će stupanj krvoločnosti i bezobzirnosti pokazati hrvatska javnost ako sutra izgubimo? Hoće li u sekundi prebrisati apsolutno sve uspjehe Modrića, Dalića i ostalih zbog kojih su popili hektolitre piva i učinili si život uzbudljivijim od onog sto su si sami sposobni (ne)omogućiti?

PsPoraz je sastavni dio uspjeha”, napisala je Mirjana Hrga.

Foto: Hina