Glumac u filmu Parada osuđen zbog spolnog zlostavljanja maloljetnika: Sramotno niska kazna, smatra žrtva

Glumac u filmu Parada osuđen zbog spolnog zlostavljanja maloljetnika: Sramotno niska kazna, smatra žrtva

Srpski glumac Goran Jevtić, poznat po ulozi u hit filmu ‘Parada’, prije nekoliko dana osuđen je na 10 mjeseci zatvora zbog spolnog zlostavljanja maloljetnika, prenosi Slobodna Dalmacija.

Sada su u javnost iscurili i novi detalji slučaja, o svemu je, naime, za sprske medije progovorio danas 20-godišnji mladić Luka Krčevinac koji je bio žrtva napada pohotnog glumca.

Krnčević je tada imao 16 godina.

“Smatram da je kazna od 10 mjeseci zatvora sramotna i da se Jevtića trebalo osuditi na mnogo veću kaznu, za primjer. Kazna je neozbiljna i umanjuje traume djece. Vrijeđa žrtve seksualnih predatora. Ne razumijem se u zakone dobro, ali shvaćam da, ako sam ja živio u paklu pet godina, on bi za primjer toliko trebao trunuti tamo. Naravno, svjestan sam da je to nemoguće i da su želje jedno, a drugo realno stanje u sudstvu” rekao je Krčevinac za Kurir.

Posebno traumatično, istaknuo je, bilo mu je kada se u sudnici morao susretati sa zlostavljačem. “To je bilo jako traumatično jer sam godinama morao gledati čovjeka koji mi je uništio život. U sudu mi se nije obraćao direktno. Ne želim više ikada da sretnem tog čovjeka. Ne zanima me.”

“Uvukao me je u WC i zatvorio vrata. Sledio sam se i blokirao od straha. Počeo je ljubiti me u vrat. Skinuo mi je gaće i stavio moj penis u svoja usta. Došao sam sebi i odgurnuo ga, zamolivši da me ostavi na miru. Čim sam izašao iz kazališta, počeo sam povraćati. Pio sam i lijekove i išao kod psihijatra” ispričao je.

Mladić je svoju priču ispričao Pokretu Levijatan, skupini koja se bavi zaštitom prava životinja te je povezana s desnim krugovima u Srbiji.

Foto: YouTube