Što se događa Sergeju Trifunoviću: Pozlilo mu na sceni, nedavno je skrivio prometnu nesreću

Što se događa Sergeju Trifunoviću: Pozlilo mu na sceni, nedavno je skrivio prometnu nesreću

Srpskom glumcu Sergeju Trifunoviću pozlilo je tijekom izvođenja predstave ‘Utopljena duša’ redatelja Bobana Skerlića u Beogradskom dramskom Pozorištu, javljaju beogradski medij.

Kako piše Blic, predstava je prekinuta nakon dvadesetak minuta nakon što je Trifunović otišao s pozornice, a gledatelji su napustili dvoranu.

Sergej je na predstavu došao s visokom temperaturom. ‘Predstava je prekinuta jer je Trifunoviću tijekom izvođenja pozlilo. Za sada nemamo informacije što je uzrok tome’ izjavili su iz kazališta te dodali kako ne znaju hoće li sljedeće zakazane predstave biti izvedene, javlja Tportal

‘Loše mi je, u krevetu sam. Molim vas da se čujemo sutra’ kazao je Trifunović za Blic.

Prije samo nekoliko dana glumac je doživio prometnu nesreću kada je na novosadskoj autocesti svojim automobilom marke Audi Q2 udario u Fiat koji je išao ispred njega. Kako su tada pisali srpski tabloidi, na mjesto nesreće došla je hitna pomoć, a vozača drugog automobila prevezli su u bolnicu.

Inače, Sergeju Trifunoviću već je jednom pozlilo tijekom predstave, bilo je to 2018. godine samo nekoliko minuta nakon početka predstave ‘Voz’, a koja je trebala biti izvedena u Pozorištu mladih u Novom Sadu. Završio je tada u bolnici, na odjelu za kardiologiju, ali ubrzo se oporavio.

Facebook Comments