Turski nogometaš ugušio petogodišnjeg sina, a liječnici mislili da je umro od koronavirusa

Turski nogometaš ugušio petogodišnjeg sina, a liječnici mislili da je umro od koronavirusa

Turska javnost još uvijek ne može doći sebi od šoka nakon što je Cevher Toktaş, 32-godišnji nogometaš Burse Yildirimspora, priznao da je on bio taj koji je ubio svog petogodišnjeg sina Kasima.
Toktaş je otkrio da je nesretno dijete ugušio jastukom, i to nedugo nakon što je 23. travnja s Kasimom stigao u bolnicu u Bursi uz sumnju da mu je sin zaražen koronavirusom, javlja Večernji list

Budući da je dječak doista pokazivao sve simptome bolesti, što je uključivalo i teškoće pri disanju, liječnici su Kasima hitno smjestili u karantenu, a kada su ga još istoga dana zatekli mrtvog, smrt su pripisali koronavirusu, odnosno, otkazivanju pluća. Toktaş bi zahvaljujući tom previdu i danas svijetom hodao slobodan, međutim, prije nekoliko dana je ušetao u policijsku postaju i priznao da je počinio stravično djelo:

– Prislonio sam jastuk na njegovu glavu dok je ležao na leđima i držao ga tako na njegovu licu 15 minuta. Nakon što se prestao micati, podigao sam jastuk i hitno stao dozivati liječnike upomoć kako im ništa ne bi bilo sumnjivo – kazao je Toktaş u izjavi policajcima, pa ih ostavio zaprepaštene motivom zločina: – Zašto sam to učinio? Jednostavno zato što ga nisam volio. Nisam ga volio od kada je stigao na svijet. Eto, to je bio povod, i ništa više – naveo je nogometaš, kojem do danas nisu utvrđene nikakve psihičke teškoće.

Na slici: Ilustracija

Foto: EPA/Hina

Facebook Comments