Daily Mail žestoko kritizirao Bidena, Trudeaua, Macrona i Jacindu Ardern: Oni su Covid ekstremisti

Daily Mail žestoko kritizirao Bidena,  Trudeaua, Macrona i  Jacindu Ardern: Oni su Covid ekstremisti

Daily Mail je žestoko kritizirao Joea Bidena, Justina Trudeaua, Emmanuela Macrona, Jacindu Ardern koje je proglasio Covid ekstremistima. Donosimo najzanimljivije dijelove.

“Dvije godine nakon što je stiglo čisto zlo, a to je Covid-19, koje je najvjerojatnije procurilo iz kineskog laboratorija, u Ujedinjenom Kraljevstvu barem postoji razlog za nadu da će koronaška politika podjela početi nestajati.

Iz kuće je moguće izaći bez maske; pubovi su krcati; čak su i prijatelji i rođaci koji su bili prestravljeni prije samo nekoliko mjeseci, iskreno govoreći, zbog zastrašiteljskih elektronskih medija, modelara i znanstvenih savjetnicika koji još uvijek pokušavaju kontrolirati naše živote.

Iako još uvijek postoje jasne podjele između tvrdokornih fanatika lockdowna i maskiranja te zdravih ljudi koji očajnički žele staro normalno, postoji šansa da Britanci izađu iz mračnih dana ove pandemije kao jedan.

To nije prilika koja se daje građanima Amerike, Kanade, Novog Zelanda i Francuske – takozvanih liberalnih demokracija koje se grče pod mržnjom podjele oko cjepiva koju promiču njihovi čelnici.

Joe Biden, Justin Trudeau, Emmanuel Macron, Jacinda Ardern posebice su se pokazali kao pravi Covid ekstremisti, koji razbijaju svoja društva podjelama i drakonskim ograničenjima koja više nisu potkrijepljena znanstvenim dokazima, naglašava Daily Mail.

Foto: Hina