Društvene mreže brutalne: Englezi nemaju pobjednički mentalitat. Uvijek djeveruša, nikad mlada

Društvene mreže brutalne: Englezi nemaju pobjednički mentalitat. Uvijek djeveruša, nikad mlada

Još jednom nogometna reprezentacija Engleske kući sa Svjetskog prvenstva odlazi ranije nego što su mislili. Mnogi će reći ovog puta i ranije nego što su zaslužili, budući da su igrali odličan nogomet.

No, Francuska je postigla dva pogotka, dok su Englezi zabili tek jednog i to je rezultat koji branitelja naslova vodi na dva koraka od ponavljanja uspjeha iz Rusije.

Twitter nikad ne oprašta

S druge strane, reprezentativci Engleske odlaze kući gdje bi im doček ovog puta mogao biti blaži nego nakon povratka s nekih drugih natjecanja. javlja Gol.hr.

Ipak, i ovog puta bilo je onih koji su ovakvu eliminaciju Gordon Albiona dočekali dobre volje, a onda su istu pretočili na društvene mreže. Nažalost, engleska tradicionalna bahatost, kojeg ovog puta nije bilo u uobičajenoj mjeri, tako nečim redovno rezultira.

Mi smo u nastavku teksta izdvojili neke od pronađenih objava na Twitteru, u kojima njihovi autori nisu bili niti malo obzirni prema tek eliminiranoj odličnoj nogometnoj momčadi.

Pogledajte ih u nastavku.

“Engleska, uvijek djeveruša, nikad mlada”

“Prvo su izgubili kraljicu, a sad i prvenstvo. Molite za Englesku!”

J**i se, Kane. Upravo si mi razbio prozor.”

“Nogomet je jednostavna igra. 22 igrača naganjaju loptu kroz 90 minuta, a na kraju Engleska bude eliminirana od prve ozbiljne momčadi s kojom se susretne.”