Razotkrila je najbolja prijateljica: Meghan Markle je lagala tijekom velikog intervjua kod Oprah

Razotkrila je najbolja prijateljica: Meghan Markle je lagala tijekom velikog intervjua kod Oprah

Meghan Markle rekla je da nije odrasla “znajući puno o kraljevskoj obitelji” i da nije bila spremna za svoju ulogu u intervjuu Oprah Winfrey. No njezina najbolja prijateljica iz djetinjstva tvrdi da je bila fascinirana njima.

Vojvotkinja od Sussexa (39) u dvosatnom intervjuu rekla je da je u sve ušla “naivno”, objasnivši da ju je Sarah Ferguson, vojvotkinja od Yorka, morala naučiti kako se nakloniti prije susreta s kraljicom u kraljevskoj loži u Windsoru. Meghan je dodala kako nije potražila princa Harryja na internetu kad je počela hodati s njime te da je morala proguglati britansku himnu. Međutim, Meghan je priznala da je poznavala suprugovu rođakinju, princezu Eugenie prije susreta s njim na njihovu prvom spoju, za koji se priča da ga je sredila dizajnerica Misha Nonoo, čiji je bivši suprug Alexander Gilkes bio prijatelj i s princom Harryjem i s princom Williamom u Etonu, javlja Večernji list.

Fotografija petnaestogodišnje Meghan kako pozira u centru Londona ispred Buckinghamske palače s prijateljicom Ninaki tijekom putovanja u Europu 1996. godine pojavila se prije velikog vojvotkinjina dana. Autor knjiga o kraljevskoj obitelji Robert Jobson naglasio je da ne vjeruje u Meghanine tvrdnje da je u sve ušla nepripremljena. Meghan je neiskrena od početka, otkad tvrdi da nije znala tko je princ Harry. Puna entuzijazma pričala je o članovima kraljevske obitelji u intervjuu u povodu zaruka”, rekao je Jobson. Ninaki je ispričala i da je njezinu nekadašnju prijateljicu Meghan jako zanimala kraljevska obitelj. – Znam da je bila fascinirana njome. Imala je knjigu o princezi Diani ”Diana: Her True Story” na svojoj polici, čak mi je dok je bila još s Trevorom rekla da bi htjela otputovati u London i ostati tamo barem mjesec dana. Ne sjećam se kad je to točno bilo, no bila je udana za Trevora i glumila je u seriji ”Suits”. Nekoliko je puta spomenula da bi htjela tamo otputovati – rekla je. – Nisam bila šokirana niti čak iznenađena kad sam čula o princu Harryju. Znam da je nekada voljela gledati filmove ”Princezini dnevnici” o djevojci iz naroda koja je postala dio kraljevske obitelji. Jako ju je obuzela ta ideja – dodala je Priddy.

Foto: Hina