Rusku ljepoticu potresli prizori stradale djece. “Ne ratu. Molim za mir u svijetu”

Rusku ljepoticu potresli prizori stradale djece. “Ne ratu. Molim za mir u svijetu”

O ratnim zbivanjima na svom Instagramu oglasila se i jedna od najljepših žena na svijetu, ruska manekenka Irina Shayk (36) koju su posebno potresli prizori stradale djece u skloništima.

Ruska invazija na Ukrajinu i dalje šokira cijeli svijet. Brojni poznati uputili su posljednjih dana svoje apele za mir i otkrili koliko ih uznemiruju stradanja u ratom pogođenoj Ukrajini. O svemu se na svom Instagramu oglasila i jedna od najljepših žena na svijetu, ruska manekenka Irina Shayk (36), koju su posebno potresli prizori stradale djece u skloništima, prenosi Večernji list.

Na Instagram storyjima objavila je fotografije djece iz Ukrajine u skloništima te poručila kako je riječ o potresnim snimkama te je ponovno zamolila ljude da doniraju novac. – Kako možemo spavati, raditi i funkcionirati – napisala je manekenka uz fotografiju bebe priključene na kisik u jednom od skloništa.

Slavna Ruskinja priključila se drugim manekenkama iz ove zemlje koje su ranije osudile invaziju te pozvale na mir, Eleni Perminovoj i Viktoriji Odintcovoj. “Ne ratu. Donirat ću Unicefu i Crvenom križu Ukrajine, a vi, molim vas, pogledajte moje objave u kojima je link za donaciju. Dajte koliko možete. Molim se za mir u svijetu”, napisala je ranije Irina. O ratnim zbivanjima oglasile su se i brojne svjetske zvijezde, ali i neki poznati Hrvati koji su podržali Ukrajince u borbi za svoju domovinu i oštro osudili rusku agresiju pod vodstvom Vladimira Putina.

Foto: Wikipedia