Srbi oduševljeni izjavnom Nikole Vlašića: Evo što im se to toliko svidjelo

Srbi oduševljeni izjavnom Nikole Vlašića: Evo što im se to toliko svidjelo

Srpski mediji uglavnom neutralno prenose vijest o tome da je Hrvatska pobijedila Japan i izborila nastup u četvrtfinalu s Brazilom. Očekivano, nema oduševljenja, ali nema ni nekih negativnih reakcija.

Veliku pozornost daju izjavi Nikole Vlašića koji je rekao da mu je žao što je Srbija otišla kući.

“Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić smireno je komentirao plasman svoje selekcije u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Kataru. Evo kako je sve to vidio Kurir.

Hrvatska je na jedanaesterce pobijedila Japan 3:1 (1:1) i tako ostvarila još jedan veliki uspjeh.

“Japan se pokazao kao izvrsna momčad, nisu slučajno pobijedili Španjolsku u Njemačkoj. Znali smo da su disciplinirani, da igraju na kontre, ali nakon njihova pogotka mi smo dominirali. Zasluženo smo pobijedili”, rekao je Vlašić.

I Hrvatska je do finala u Rusiji došla preko jedanaesteraca i produžetaka… Dojam je da sada među “vatrenima” nema euforije.

“Došli smo do finala prošlog Svjetskog prvenstva, mnogi od njih su iz te reprezentacije i sve je to normalno za njih. Tada nisam bio tamo i jako sam sretan.

Vlašić, koji je poželio sreću Srbiji pred Švicarskom, kaže da je sada dobio poruke podrške od suigrača iz Torina Nemanje Radonjića, Saše Lukića i Vanje Milinković-Savića.

“Nemanja, Saša i Vanja su mi slali poruke… Čuli smo se tijekom turnira. Nažalost, već su otišli kući – zaključio je Vlašić”, ističe Kurir.

Foto: Hina