Vučić otkrio da će navijati za Maroko: Uvijek protiv Hrvatske

Vučić otkrio da će navijati za Maroko: Uvijek protiv Hrvatske

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će u meču za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u nogometu u Kataru između Hrvatske i Maroka, navijati za Maroko.

Na pitanje je li navijao za susjede, Vučić je RTS-u rekao da je čestitao ministru Tomislavu Žigmanovu kao pripadniku hrvatskog naroda i da čestita svima koji su navijali za Hrvatsku. “Ja sam svim srcem navijao za Argentinu i Maroko. Susjede ne birate, prijatelje birate. Ima i emocionalnih i obiteljskih razloga zašto sam navijao za druge protiv susjeda. Ni Argentina ni Maroko nisu priznali neovisnost Kosova i prilično su tvrdi i čvrsti po tom pitanju”, rekao je Vučić.

Rekao je Vučić i kako su Marokanci prava srpska braća koja neće priznati Kosovo. “Cijeli Novi Pazar navija za Maroko, a ja trebam reći da neću navijati za njih jer su muslimani? Pa oni su naša braća, prijatelji”, izjavio je srpski predsjednik.

Utakmica za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru između Hrvatske i Maroka igra se u subotu, 17. prosinca u 16 sati.

Hrvatska nogometna reprezentantacija nastup u Kataru je započela utakmicom protiv Maroka, a protiv istog suparnika će ga i završiti. Hrvatska će u subotu tražiti treću medalju na svjetskim prvenstvima, a Maroko će pokušati doći do prvog odličja.

Foto: Hina