Nakon Mesića, o Kolindi je podcjenjivački govorio i Puhovski: Ona je predsjednica bez formata, boji se Škore i Milanovića

Nakon Mesića, o Kolindi je podcjenjivački govorio i Puhovski: Ona je predsjednica bez formata, boji se Škore i Milanovića

Analitičar  Žarko  Puhovski komentirao je rezultate najnovije ankete prema kojoj  Miroslav Škoro i Zoran Milanović smanjuju  zaostatak za aktualnom predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović.

” Kampanja je preduga, a predsjednica ima taj problem da se prekasno uključila u kampanju pa ispada da je stalno u reakciji. Počela je gubiti živce. Njeno ponašanje od prije nekoliko dana na granici sa Bosnom i Hercegovinom bilo je nepojmljivo. Ona je pred kamerama policajcima tumačila kako se mogu izvrdati prigovori da su migranti puni masnica. Ili, dopustila si je da napadne Pučku pravobraniteljicu”, kazao je Puhovski.

Komentirao je i intervju predsjednice Grabar Kitarović u kojem je pjevala svoju omiljenu katoličku pjesmu. “Ako se mene pita, bolje da pjeva”, kaže.

Dodaje i da predsjednici nedostaje formata jer da ih ima, kaže, otišla bi na Škorin koncert ne bi li mu pokazala da je on pjevač, a ona predsjednica. “Ona nema taj format. Ona se boji Škore. Boji se Milanovića s kojim ima povijest raznih sukoba i ponaša se kao uplašena osoba. Nek’ govori da nije u kampanji, upravo se na granici ponašala kao osoba u kampanji, a ne kao predsjednica. To neće biti dobro”, kaže.

Dodaje kako Grabar Kitarović očito još nije odlučila želi li podršku HDZ-a ili ne bez koje ima slabe šanse.

Na pitanje može li se dogoditi u drugom krugu da se nađu Škoro i Milanović, kaže kako se to, za sada, neće dogoditi. “Ako se dogode neki sukobi između nje i HDZ-a ili ako se u HDZ-u dogode neki sukobi pa dio HDZ-a javno podrži Škoru i ako predsjednica ne prihvati formalnu podršku HDZ-a, tek tada je to moguće”, zaključio je Puhovski.

Foto: Screenshot RTL

Facebook Comments