Ana Rucner predstavila ljubavnog i poslovnog partnera: U vezi su već nekoliko godina

Ana Rucner predstavila ljubavnog i poslovnog partnera: U vezi su već nekoliko godina

Glazba ih je spojila, a ljubav povezala. Violončelistica Ana Rucner i bubnjar Marko Duvnjak savršen su spoj klasike i rocka, ali i nježnosti i snage. Nakon što su se vratili sa zajedničke turneje iz Kine, Ana i Marko stali su pred kamere i ispričali sve o poslu, ali i ljubavi koju su dugo čuvali samo za sebe.

Posljednjih godina pozornicu su dijelili mnogo puta, a trenutke ljubavi ostavljali su samo za sebe. U vezi su već nekoliko godina, a čini se da je stiglo vrijeme kada svoj savršen spoj glazbe i ljubavi više ne mogu skrivati.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Teleskop otkriva: Tko je susjed Maje Sever koji je u zgradu uselio “puno stranih radnika”

”Zapravo smo svirali puno puta prije nego što smo se uopće počeli družiti i bili smo prijatelji. Dobro se slažemo u svemu, jedno smo drugom podrška”, rekla je Rucner, javlja Dnevnik.hr.  

Oni nisu od onih parova koji vole govoriti o ljubavi. Radije će vam ispričati o gestama koje o njoj govore daleko više.

Marko Duvnjak i Ana RucnerNa Aninu posljednju turneju po Kini otisnuli su se zajedno. Od snimanja reklama do velikih nastupa, ovaj glazbeni par publiku je oduševljavao obradama svjetskih uspješnica ili pak glazbenih filmskih skladbi te klasičnih u pop-ruhu.

”Potpuno drukčije i bolje, jednostavno je baš dobar spoj”, kaže Ana. 

Proglašen je jednim od najboljih europskih bubnjara, no truba je zapravo instrument s kojim je krenuo na svoje glazbeno putovanje.

Zajedno rade i na njezinu novom albumu, koji će uskoro izaći, ali i planiraju neke nove turneje zajedno:

”Lijepo radimo i gradimo zajedno”, kaže Rucner. 

Kod kuće teško glazbu ostavljaju po strani. Često ih ona zbog angažmana i razdvaja, no u njihovu svijetu to je razlog za razumijevanje. 

No prije svega stiglo je vrijeme za odmor. Ana i Marko ovih dana putuju na egzotičnu Jamajku.