Baby Lasagna napreduje na kladionicama: Može li pobijediti na Eurosongu?

Baby Lasagna napreduje na kladionicama: Može li pobijediti na Eurosongu?

Eurovizijski spektakl na rasporedu je idući tjedan i sastoji se od dvije polufinalne večeri i finala, a hrvatski predstavnik Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić (28) s pjesmom “Rim Tim Tagi Dim” trebao bi nastupiti u utorak u prvoj polufinalnoj emisiji. Marko je u srijedu u poslijepodnevnim satima odradio drugu probu na eurovizijskoj pozornici, a nakon probe isječak je podijeljen na društvenim mrežama. Na snimci se može vidjeti Markov energičan nastup te dio koreografije. Tajna nije da Baby Lasagna slovi kao jedan od favorita, a nakon druge probe ponovno su se užarile eurovizijske kladionice.

Naime, Purišić je na prvom mjestu kladionica bio od mjesec dana nakon pobjede na Dori, da bi nakon toga pao na drugo mjesto. Na prvo mjestu došao je Švicarac Nemo s pjesmom “The Code”. Ovo stanje bilo je prije dolaska predstavnika u švedski Malmö, a već je poznato da se nakon proba često dojam mijenja, piše N1.

Nakon prve probe mnogi su isticali da je Marko pobjednik, a nakon druge probe skočile su mu i šanse na kladionicama. Naime, eurovizijske kladionice trenutno pokazuju da Švicarac Nemo ima 23 posto šansi za pobjedu i tako je već nekoliko tjedana, dok se na drugom mjestu nalazi Baby Lasagna s 20 posto šansi za pobjedu, što znači da su njegove šanse skočile za tri posto od prve probe.

Na trećem mjestu je i dalje Talijanka Angelina Mango s 13 posto, a na četvrtom Nizozemska s 9 posto. Top 5 zatvara Ukrajina s 8 posto šansi za pobjedu.

Inače, nakon održane druge probe Marko se javio i u Dnevnik HTV-a te podijelio dojmove. Baby Lasagna je otkrio kako na prvu nije bio zadovoljan s probom, ali da je kasnije uspio uhvatiti plesne korake koje je htio.

“Osjećaj je bio malo lošiji nego na prvoj probi jer nisam uspio pokupiti te plesne korake, ali treći put – kad se snimalo – uspio sam, tako da sam zadovoljan. Ostale su još sitnice za riješiti”, rekao je. Otkrio je i kako zbog pretrpanog rasporeda nema previše vremena za druženje.

“Super je malo izaći vani, ali sam umoran, podružit ćemo se malo pa ću ići spavati”, dodao je.

Podsjetimo, Marko je u švedski Malmö odletio prošli petak, a tamo se sa svojim timom priprema za nastup te redovito javlja na društvenim mrežama. Prije koji dan tako je sve nasmijao svojom objavom. Na svojem je Instagram profilu nasmija objavio zanimljiv opis pod fotografiju na Instagram pričama. Riječ je o “memeu” na kojem se vidi jedna velika i mala mačka. “Elizabeta koja mi kupuje kremu za hemoroide”, piše iznad velike mačke, a pokraj male stoji: “28-godišnji ja.” Ta je objava nasmijala njegove obožavatelje, a riječ je o šali na račun njega i njegove djevojke Elizabete Ružić, koja je od Baby Lasagne mlađa godinu dana te je režirala spot za njegovu popularnu pjesmu “Rim Tim Tagi Dim”.

Ususret Euroviziji Baby Lasagna je s novinarkom HRT-a razgovarao o tome kako se osjeća.

“Kad si na pozornici teško je procijeniti kako to sve izgleda vani, ali onda kad smo pogledali kasnije video, baš sam jako zadovoljan, posebno sa zvukom, jer najviše kao inženjer zvuka obraćam pažnju na zvuk”, kazao je. Otkrio je da je sretan i uzbuđen te dodao “jedva čekam da to ispeglamo do kraja i da predstavimo ljudima”.