ČUVAJU TAJNU: Zašto se naglo ugasila ljubavna priča Mojmire Pastorčić i Marka Vargeka?

ČUVAJU TAJNU: Zašto se naglo ugasila ljubavna priča Mojmire Pastorčić i Marka Vargeka?

Voditeljica Mojmira Pastorčić redovito gledateljima daje najnovije informacije u RTL Direktu, a dok joj na poslovnom planu cvjetaju ruže, o privatnom životu rijetko govori. 

Poznato je da je do 2020. bila u vezi s kolegom, urednikom RTL Sporta, Markom Vargekom. Pričala je kako ju je odvojio jer je zabavan u društvu, a u poslu originalan. Svako jutro bi joj iscijedio sok od naranče. Ipak, Story je prije četiri godine ekskluzivno doznao da je došlo do prekida, a izjave o tome nisu htjeli davati.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Sramotna opravdanja iz Macronova Pariza: Najprije primitivno izvrijeđaju kršćane, a onda nas tretiraju kao totalne idiote

Marko se navodno brzo iselio iz njihova zajedničkog stana, a da su i nakon prekida ostali u dobrim, kolegijalnim odnosima, pokazali su i početkom ove godine. Gostovao je kod Mojmire uoči Europskog rukometnog prvenstva u Njemačkoj i između njih nije bilo neugode. Ono što je bilo između njih, bilo je privatne naravi, i kao pravi profesionalci, ostali su u korektnim poslovnim odnosima, javlja Story.hr.  

ČUVAJU TAJNU: Zašto se naglo ugasila ljubavna priča Mojmire Pastorčić i Marka Vargeka?, fotografija
Marko Vargek

’16. rukometno prvenstvo, molim te, dopusti mi. Znači…’, započeo je Marko, no Mojmira ga je ubrzo prekinula. ‘Ako ćeš ih sad nabrajati, ne može’. Marko ih je svejedno nastavio nabrajati, na što je Mojmira glasno viknula ‘Ne može!’.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Proslavljeni hrvatski rukometaš: Zašto se Francuzi nisu izrugivali s islamom. Pa zato jer se boje

Inače, sportski novinar je od 2021. godine u vezi s glumicom i redateljicom Arijom Rizvić, a par ne skriva koliko uživaju u svojoj ljubavi. Ljubavnu idilu često objavljuju na Instagramu.

Talentirana glumica i redateljica nedavno je u razgovoru za Story.hr otkrila je kakav je voditelj privatno.

‘Jako smo slični i volimo iste stvari, a kod njega mi je super što je hiperaktivan kao i ja pa smo stalno negdje – od izlazaka na elektronsku glazbu, do odlazaka u kazalište pa do šetnji u prirodu. I oboje smo veliki gurmani, ali ja ne kuham, Marko kuha haha’, rekla je Arija.