Dobra kombinacija: Znamo kako do mekane i sočne piletine, treba je u ovo omotati – peći do 25 minuta

Dobra kombinacija: Znamo kako do mekane i sočne piletine, treba je u ovo omotati – peći do 25 minuta

Za današnji brzi nedjeljni ručak biramo piletinu. I to ne bilo kakvu, da ne bi bilo dosadno. Danas će vam za ovo jelo trebati svega pola sata i nepuno namirnica, a rezultat će biti mekana i sočna piletina za prste polizati, prenosi Glas Istre.

Sastojci za četiri osobe

  • 130 g kugle mozzarelle
  • 50 g cheddara
  • 1 žlica senfa
  • 4 filea pilećih prsa bez kostiju i kože
  • 8 dimljenih feta slanina

Priprema

Pećnicu zagrijte na 200 stupnjeva i dok se grije pomiješajte mozzarellu, cheddar i senf. Sa svake strane pilećih prsa izrežite prorez i napunite smjesom pa svaki komad omotajte slaninom.

Stavite meso na lim i pecite 20-25 minuta. Po želji servirajte uz krumpir, salatu ili drugi prilog po izboru. Dobar tek!

Izvor: Index

Slika je ilustracija

Foto: Pixabay