Hrvatska pjevačica želi predstavljati Srbiju na Euroviziji: Nikada nije skrivala da obožava Vučića

Hrvatska pjevačica želi predstavljati Srbiju na Euroviziji: Nikada nije skrivala da obožava Vučića

Beovizija je za izbor za Pjesmu Eurovizije objavila 28 pjesama koje će se natjecati za predstavnika Srbije na ovogodišnjoj Euroviziji. Na popisu su brojna poznata lica, a među izvođačima se našla i hrvatska pjevačica Martina Vrbos koja će izvesti pjesmu ‘Da me voliš’.

Nakon što je otkriveno da će se Martina natjecati za Srbiju, brzo su krenuli neki negativni komentari na njen račun.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: VIDEO: Karolina Vidović Krišto: DORH je središnje mjesto zaštite korupcije. Onaj tko je postavio Bajića i Cvitana, pripremio je put za izbor Turudića

‘Hrvatica sam, ali i državljanka Republike Srbije u kojoj živim više od desetljeća. To je zemlja u kojoj su rođena moja djeca. Da nije primitivne politizacije na svim razinama, pa i na nivou muzike i zabave, tamo gdje ne bi trebalo biti slučajno, nitko nikome ne bi postavio takvo pitanje, pa ni mediji. Pobijedit ću iz inata i predstavljat ću svoju Srbiju u Malmöu srcem! Dosta je bilo!’, rekla je Martina za medije, javlja Story.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: TOTALNO LUDILO U NJEMAČKOJ: Antife i ljevičari progone Hrvata samo zato što je ugostio članove AfD-a. Morao je pobjeći u Hrvatsku

Naime, Martina već godinama živi u Srbiji gdje se udala za Beograđanina Bogoljuba Vidakovića.

Kontroverzna pjevačica se nikada nije bojala reći što misli te je jednom prilikom javno izjavila da voli predsjednika Vučića.

Inače, hrvatsku javnost najviše je zanimala njezina neprekidna borba s kilogramima za koje je jedno vrijeme govorila da je smetaju, te je svoje obline rado pokazivala. No,u jednom trenutku ta ju je faza prošla i odlučila se s njima uhvatiti u koštac te je došla do zavidno vitke linije.

Svoju težinu često je ranije krivila za to što se nije uspjela ‘prodati’ široj publici. 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Dario Hrebak otkrio kada će biti izbori: A on je dobar s Plenkovićem koji odlučuje o tome

Podsjetimo, Martina se  nedavno prisjetila svojih početaka kad joj je jedini cilj bio zaraditi novac kako bi mogla snimiti svoj album koji je toliko željela. S 18 godina otišla je u New York gdje je plesala oko šipke u jednom striptiz klubu kako bi zaradila novac za svoj album.

‘Sjećam se kada sam s 18 godina krenula za New York, niti sam razmišljala gdje ću, ni što ću. Radila sam tada u striptiz klubu, ali ono, samo s grudima, imala sam sam svoju točku. Gledala sam kako da zaradim, kako da snimim album, a u isto vrijeme sam završavala Ekonomski fakultet’, ispričala je.

Moji roditelji su se jako brinuli, kako ću sama. Da sada trebam krenuti, više bih brinula. Tada, pjevala sam, imala sam točku onako toples, s grudima, meni je veći problem bio što mi je donji dio kratak nego što sam gore gola. Stalno sam razmišljala kako mi stražnjica izgleda, ali sam se tješila da su Amerikanke debele pa ja sigurno mogu proći. I dobro sam zaradila, snimila album i eto vratila se…’, ispričala je u emisiji Magazin In.

Na slici: Marija Vrbos