Lijepa Srpkinja pobjegla je kroz prozor iz braka s legendarnim Blažom Sliškovićem, a onda je upala u pakao obiteljskog nasilja: Tukao me moj treći suprug

Lijepa Srpkinja pobjegla je kroz prozor iz braka s legendarnim Blažom Sliškovićem, a onda je upala u pakao obiteljskog nasilja: Tukao me moj treći suprug

Legendarna jugoslavenska rukometašica Svetlana Ceca Kitić bila je žrtva obiteljskog nasilja. Dva puta službeno najbolja rukometašica svijeta je otvorila dušu i ispričala kako ju je tukao njen treći suprug Goran Bogunović.

– Šutjela sam jer me je bilo sramota da prijavim oca svoga djeteta. To je trajalo sve dok nije došlo do toga da sam više bila na Hitnoj pomoći nego na sportskom terenu. Tada sam otišla u policiju i sve ispričala. Tukao me je iz čistog mira, zbog alkohola. Puno je pio i bio je ljubomoran – rekla je Ceca Kitić svojedobno u razgovoru za magazin Glorija, javlja Večernji list. Od svega što joj se događalo, kasnije se i razbolila.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Poznata pjevačica: Zlatko Sudac je najzaslužniji za moje preobraćenje. Imala sam 27 godina i sve mi je bilo nekako isprazno

– Već nekoliko godina imam problema sa štitnjačom, ali ne znam kada su točno počeli – istaknula je. Ona i Goran su se razveli, a od tada nema ni traga ni glasa njenom bivšem suprugu.  Jedna od najljepših sportašica Bosne i Hercegovine svih vremena poznata je i po braku s legendarnim nogometašem Bakom Sliškovićem.

Svetlana Kitić i Blaž Slišković

Njihov brak (koji je u to vrijeme predstavljao medijsku senzaciju) trajao je samo četiri mjeseca, a mnogo godina kasnije Svetlana Kitić pričala je kako je glavni razlog za prekid njihova braka bila mladost i Sliškovićeva posesivnost.

“Oboje smo bili puni sebe, oboje smo bili mlade perspektivne zvijezde. On je htio da me zadrži u kući da rađam djecu i kuham, a ja nisam bila, niti sam sada, taj tip žene. Kada sam odlučila da se raziđemo, pobjegla sam kroz prozor jer je pod u Blaževoj kući jako škripio. Niko nije znao da sam otišla, samo su ujutro vidjeli da me nema. Blaž je došao u Tuzlu da se pomirimo, ali ja sam bila, kao što sam i sada, veoma tvrdoglava. Vratila sam se u Beograd i to mojoj prvoj ljubavi, Draganu Dašiću, s kojim sam se zabavljala prije Blaža. Za Dragana sam se udala i rodila Nikolu koji danas ima devetnaest godina. Interesantno je da se i Blaž nakon razvoda također vratio svojoj bivšoj ljubavi”, izjavila je Svetlana Kitić za Hercegovinu.info.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: U novoj srpskoj vladi ponovno će biti Hrvat: Sad će se Plenković još teže odreći Pupovca?

“Važno je da smo i danas, tridesetak godina kasnije, nas dvoje ostali divni prijatelji, da se često čujemo, pomažemo. Znala sam za svaku njegovu bolest i tragediju, on također kad sam ja u pitanju. Javio mi se odmah kad je čuo da su mi ubili supruga. Mojoj sestri koja je udata u Sarajevu pomogao je da ode u Australiju preko Zagreba. Blaž je bio i ostao divan, izvanredan čovjek o kojem sam ja sve ove godine govorila samo najbolje”, kategorično tvrdi nekadašnja rukometna zvijezda Svetlana Kitić.

Kitić danas ima 63 godine, u karijeri je za Jugoslaviju zabila 911 pogodaka te osvojila olimpijsko zlato i srebro, odnosno svjetsko srebro.