Zašto je Škoro plakao u Rijeci: Ne napadajte mi suprugu. Ja sam im oprostio, ali im to neću zaboraviti

Zašto je Škoro plakao u Rijeci: Ne napadajte mi suprugu. Ja sam im oprostio, ali im to neću zaboraviti

Gosti na Škorinom predizbornom skupu bili su saborska zastupnica Mosta Ines Strenja, gradska vijećnica Mosta Petra Mandić, gradski i županijski nezavisni vijećnik Hrvoje Burić, konzervativac Željko Sačić, a u publici su bili još i vjeroučitelj Marin Miletić i jedan od osnivača Armade Alen Fućak. Škoro je u dvoranu hotela Neboder ušao uz zvukove svojih pjesama, a njegove su pjesme izvodili Klapa Stina i tamburški sastav Druga strana koji su izveli “Sude mi”.

– Ova zadnja pjesma možda je i najbolja najava jer zadnjih šest mjeseci stvarno nema toga što nisu, usuđujem se reći ružnu riječ, nalajali o meni i mojoj obitelji. Najgore je bilo što su dirnuli u moju suprugu, rekao je Škoro kojeg su u tom trenutku svladale suze, javlja Novi list.

– Ja sam im to oprostio, ali nikad neću zaboraviti. Moja supruga je iz Kostrene, podrijetlom s Hreljina. Ispričavam se na malo emotivnosti jer puno je toga, a sve zbog toga što sanjam jednu drugačiju Hrvatsku, što sam neovisan i što me se ne može kupiti, jer govorim istinu. Mene je moj djed naučio da je istina voda duboka, ali istina će izroniti,  poručio je Škoro.

Foto: Miljenko Klepac/Hina

Facebook Comments