Srpski mediji: Hrvati cenzuriraju Milana Popovića. Objavili su njegovu izjavu o Severini, a onda su je uklonili

Srpski mediji: Hrvati cenzuriraju Milana Popovića. Objavili su njegovu izjavu o Severini, a onda su je uklonili

Srpski mediji s velikom pozornošću prate reakcije nakon odluke Vrhovnog suda o skrbništvu ina Severina Vučković i Milana Popovića. Prekjučer je Kurir objavio vijesti da je RTL objavio pa onda izbirsao ovu izjavu Milana Popovića.

– Vrhovni sud je najviša pravosudna instanca u Republici Hrvatskoj. Presuda je donesena jednoglasnom odluka veća od 5 vrhovnih sudije. Odluka je pravedna i zadovoljan sam, ali priča još nije završena. Županijski sud u Splitu, i druge sudije ovog postupka su naneli nenadoknadivu štetu našem detetu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: AFERA GEODETSKI FAKULTET: Steže se obruč oko ministrice Nine Obuljen Koržinek. Policija počela istraživati sumnjiva snimanja

– Nastaviću koristiti sva pravna sredstva da raskrinkam sve koji su u tome sudjelovali i da za to budu adekvatno sankcionirani. I za kraj, ova odluka nikako ne znači da gospođa majka neće moći viđati dijete. Tih 20 mjeseci kada je dijete živjelo kod mene majka više od pola termina nije dolazila po dijete, a što je još gore nije ni tražila da više bude sa djetetom. Ovo je samo još jedan medijski cirkus Severine Vučković, sezona 156, izjavio je Milan Popović.

Nakon što je izjava objavljena na RTL-u, ista je ubrzo i uklonjena, razlog nije poznat, piše Kurir

Foto: Hina