Policija uhitila piromanku koja je podmetnula požar kraj Šibenika: Već je to napravila prije dvije godine?

Policija uhitila piromanku koja je podmetnula požar kraj Šibenika: Već je to napravila prije dvije godine?

Šibenska policija utvrdila je da je požar u šibenskoj Dubravi namjerno izazvan i uhitila je ženu koju dovodi u vezu s tim, priopćio je MUP.

“Vezano uz požar koji je jučer, 27. srpnja oko 13:30 sati izbio na području šibenske Dubrave obavještavamo kako je provedenim očevidom policija utvrdila da se radi o namjerno izazvanom, odnosno podmetnutom požaru.

Predanim radom i temeljem saznanja prikupljenih očevidom, policijski službenici Policijske uprave  šibensko- kninske suzili su krug osumnjičenih osoba te tijekom popodneva uhitili žensku osobu koju dovode u izravnu vezu s izazivanjem požara”, navodi se u priopćenju.

Nad njom se provodi kriminalističko istraživanje, a o rezultatima istraživanja šibenska policija će, najavljeno je, pravodobno izvijestiti javnost kad se steknu svi uvjeti za to.

Kako neslužbeno doznaje ŠibenikIN, riječ je o ženskoj osobi koja već iza sebe ima piromanskog iskustva. Ista je osoba 2017. godine otvorenim plamenom namjerno izazvala čak sedam požara na području Dubrave kod Šibenika kod zaseoka Relje i Junakovići, u razdoblju od 18. do 23 srpnja.

Foto: Hina