Političarka bez načela: Milanka Opačić se učlanila u stranku Milana Bandića

Političarka bez načela: Milanka Opačić se učlanila u stranku Milana Bandića

Saborska zastupnica Milanka Opačić, koja je u SDP-ovoj vladi obnašala ministarsku dužnost, u ponedjeljak se učlanila u stranku stranku Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti.

Na stranici Sabora piše kako je Milanka Opačić 12. kolovoza 2019. prestala biti nezavisnom zastupnicom, te je nastavila obnašati zastupničku dužnost kao članica stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti.

Ona je u rujnu prošle godine napustila SDP, i time postala nezavisna zastupnica u Saboru. Nakon mjesec dana priključila se Klubu zastupnika Stranke rada i solidarnosti, ali je ostala djelovati nezavisna zastupnica.

Početkom godine je u studiju N1 televizije rekla zašto se odlučila priključiti Klubu.

“Trebala mi je tehnička potpora, ovo je bio jedini klub koji okuplja nezavisne zastupnike. I dalje mogu glasati po svojoj savjesti i to mi je jedino važno”, rekla je Opačić u siječnju.

Bivši SDP-ovac Suniša Varga jučer je također postao član stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti. Na pitanje Milanu Bandiću kada je njegova stranka dobila novog člana Bandić je rekao da je informiran o tome, ali ne zna kada se to točno dogodilo.

Foto: Danijel Kasap/Hina