Hrgović nokautirao Meksikanca: Što me on ima pozdravljati. Tu smo da se borimo, da jedan drugome skinemo glavu

Hrgović nokautirao Meksikanca: Što me on ima pozdravljati. Tu smo da se borimo, da jedan drugome skinemo glavu
Filip Hrgović (27) upisao je devetu pobjedu uz sedmi nokaut u devet mečeva u profesionalnoj karijeri. Naš je boksač u meksičkom Hermosillu nokautirao domaćeg borca Marija Herediju (26), obranio WBC-ov internacionalni teškaški pojas i nastavio niz nepobjedivosti.

Hrgović je od početka bio dominantan i odmah se vidjelo da domaći boksač neće imati puno šanse. Na kraju je u 50. sekundi treće runde srušio protivnika i pobjedonosno podignuo ruke. Hrgović je u meč ušao sa 16,5 kilograma manje. Na službenom vaganju naš je borac imao 110,5 kg, toliko je bio težak i uoči prošle borbe, dok je kod Heredije vaga pokazala 127 kilograma. Hrgovića u Meksiku je dočekala velika vrućina, a na licu mjesta su za njega navijali smo članovi tima. Supruga Marinela nije bila uz ring već je na Lošinju s roditeljima i prijateljima strepila uz prijenos. No, Hrgović joj je olakšao gledanje i brzo riješio stvar, javlja Večernji list.

Heredia jako cijeni našeg boksača, a uoči meča čak se i s njim pokušao zbližiti. No, Hrgović mu je poručio: – Što me on ima pozdravljati izvan protokola. Tu smo da se borimo, da jedan drugome skinemo glavu.

Foto: Screenshot/RTL