Predsjedništvo SDSS-a sazvalo konferenciju bez Milorada Pupovca: Što se dogodio u Biljanima Donjim

Predsjedništvo SDSS-a sazvalo konferenciju bez Milorada Pupovca: Što se dogodio u Biljanima Donjim
Nakon sastanka predsjedništva SDSS-a potpredsjednica stranke Dragana Jeckov izvijestila je tek kako predsjednik stranke, koji se opet nije pojavio pred novinarima, ima punu podršku predsjedništva, prenosi tportal.
Kažu da nisu raspravljali o tome hoće li ostati u vladajućoj koaliciji. O tome će odlučiti glavni odbor stranke nakon još jednog razgovora s koalicijskim partnerom.

Potpredsjednica stranke Dragana Jeckov kazala je kako se raspravljalo o aktualnoj političkoj situaciji. Jednoglasno je zaključeno da predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac uživa podršku predsjedništva.

‘Dogovoreno je da se razgovara i o tome obavijeste koalicijski partneri. Kako spadamo u koalicijske partnere koji vode računa o svojoj poziciji, još jednom ćemo razgovarati na korektan način, a nakon toga održati Glavni odbor SDSS-a, na kojem ćemo odlučiti ostajemo li u koaliciji’, rekla je Jeckov.

Boris Milošević je kazao da se u subotu u Biljanima Donjim dogodio “još jedan izolirani incident”. Tvrdi da je kamenovano nekoliko kuća srpskih povratnika uz prijetnje i vrijeđanja po nacionalnoj osnovi. Policija je obavila očevid, a rezultate istrage tek očekuju.

Pitanja novinara nisu bila dopuštena.

Podsjetimo, prijašnju pressicu koja je bila zakazana za prošli četvrtak, SDSS-ovci su otkazali.

Foto: Damir Senčar/Hina