Šola: “Ekobiznismeni” optužuju Bolsonara, etnobiznismen Pupovac Hrvatsku

Šola: “Ekobiznismeni” optužuju Bolsonara, etnobiznismen Pupovac Hrvatsku

“Hrvatska je na samom dnu Europe po zločinima iz mržnje na rasnoj ili nacionalnoj osnovi, iako je imala rat, iako je dio srpskog stanovništva iz Hrvatske bio na strani okupatora, pa i bivši šef Pupovčeva SDSS-a, notorni Stanimirović. Napad koji su pripadnici jedne navijačke skupine izveli na Srbe prošli tjedan nitko nije odobrio, svi su osudili” u svojoj kolumni za Slobodnu Dalmaciju napisao je Ivica Šola.

Šola je usporedio “etnobiznismena Pupovca” s “ekobiznismenima” koji iskorištavaju požare u Amazoniji, koji prema podatcima koji navodi Šola, nisu neuobičajeni za ovo doba godine.

“Požar”, nastavlja Šola, “se potom na vrlo dvojben način proširio na Rijeku i Istru. Eto Pupovca i prije policijskog pravorijeka i trabunja li ga trabunja, pa onda službena Srbija, Miloševićevi i Šešeljevi učenici… Sve ljudi koji ‘imaju’ moralno pravo protestirati protiv nasilja i mržnje koje su bili inicijatori i kolovođe. Čak je i Plenković, s pravom i argumentirano, poklopio Pupovca, svog vjernog koalicijskog partnera, točnije Vučićevu filijalu u hrvatskoj vlasti. Kao što ekobiznismenima nije do Amazone, tako ni etnobiznismenima nije do Srba. Metoda etnobiznisa notornog Pupovca je jednostavna: od tuđe iskre napraviti požar, a vlastite požare devedesetih i danas prikazivati kao ugroženost, modernu RH kao NDH u kojoj i on – vlada!? Fašist?

Tako vam je to kada Pupovac “izvještava” iz Amazonije. I tako već u Hrvatskoj trideset godina, započevši s prvim izvješćem o ‘požaru’ za vrijeme srpske agresije na Hrvatsku, kada je ‘prekršteno’ 10 hiljada ‘srpske nejači’.”

Foto: YouTube