Karamarkova “iscjeliteljica i duhovna savjetnica” otkriva kako je zadobila moć nad njim i nad drugim poznatim političarima

Karamarkova “iscjeliteljica i duhovna savjetnica” otkriva kako je zadobila moć nad njim i nad drugim poznatim političarima

Intervju za Večernji list napravila je Fatma Nur Džennet, duhovna savjetnica i iscjeliteljica s mnogim utjecajnim klijentima, među ostalima, kako navodi, i Tomislavom Karamarkom i Silvijom Berlusconijem. Mnogi klijenti, kako govori, postali su ovisni o njenim metodama, za koje tvrdi da djeluju.

U početku je istaknula da su društvene mreže promijenile njen posao.

“Obaveza je stalno biti pred kamerom, ali sada su se standardi promijenili, pred kamerom možete biti 24 sata na bilo kojem javnom mjestu ili kod kuće i razgovarati o temama kojima želite.”

Navodi da je nastupe na televiziji zamijenila “znatno ležernijom komunikacijom, a to su mi upravo omogućili Facebook i neke druge mreže.”

Bila sam glavna kompletni Berlusconijev program

Govorila je i o suradnji s medijskim mogulom i bivšim talijanskim premijerom Silvijom Berlusconijem.

“Sve što je u medijima prezentirano zapravo moje je djelo na njegovo ime. Model kojim sam se poslužila za Berlusconija mogu ponovo primijeniti na nekom drugom. Od 1993. do 1994. bila sam prvi i jedini životni savjetnik Silvija Berlusconija kad je riječ o kompletnom političkom programu, marketingu, izboru koalicijskog partnera, savjetovanju predsjedničkog kandidata, poslovnom programu, privatnom životu, i vrlo uspješno je proveo u djelo svaki moj savjet. Bio je ovisan o meni jer je vidio da to prolazi i da je to potaknulo ozbiljne procese.

Za Berlusconija je rekla da “energetski ima veoma tešku sudbinu, okružen je iznimno opasnim i zlim ljudima. Mnogi bogati ljudi zapravo su siromasi i žrtve takvog stila života.”

“Mnogo godina poslije jedan poznati odvjetnik iz Italije, mason 33. stupnja, rekao mi je da je on bio kod njih u programu za jednu vrstu manipuliranja u javnosti”, dodala je.

“Karakter čovjeka se mijenja, od jednog preplašenog čovjeka polako je stjecao snagu i oslobađao se od stresa briga i progonstva. Još jednu inicijaciju napravila sam energetski s mojim moćnim duhovnim čuvarima, a to je komunikacija s čovjekom svjetskog ugleda koji mu je puno pomogao. Čitatelji neka pretpostave tko je taj čovjek.”

Karamarko? Pojedinci su bili ovisni o nekim metodama

Na pitanje o Tomislavu Karamarku kao klijentu, za kojeg je rekla da je “jako pozitivna osoba”, iscjeliteljica je odgovorila rekavši da “svatko ima pravo tragati za onim što misli da je za njega dobro, lijepo i zdravo.”

Međutim, dodala je da “osobe koje su me kontaktirale nisu drukčije od drugih niti su željele nešto posebno, ali energetska banka poticajnih duhovnih sredstava bila je tako moćna u mojem posjedu, da su pojedinci bili ovisni o nekim vrstama spiritualnih metoda.”

Primjenjuje božanske poruke iz Kur’ana

Ne osvrće se previše na one koji ne vjeruju da njene metode djeluju.

“Kod mene ništa nije postavljeno, a da to nije postojalo. Metode koje ja znam i primjenjujem zapravo se stotinama, tisućama godina uče i primjenjuju nasljeđivanjem u zemljama Starog svijeta.”

“Primjenjujem mnogo tehnika koje su uglavnom donesene i naučene od starijih članova moje obitelji, one se temelje na radu s kombinacijom visokih brojčanih vrijednosti učenja mnogih poglavlja iz Božanske poruke Kur’ana, ali i mnogih povijesnih duhovnih filozofskih ličnosti.”

Foto: Denis Cerić/Hina